Ana SayfaDedikoduBarış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı'na gönderme

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı’dan Nisa Bölükbaşı’na gönderme

Barış Murat Yağcı’dan Nisa Bölükbaşı’na gönderme. Barış Murat Yağcı, yaklaşık altı aydır birlikte olduğu sevgilisi Nisa Bölükbaşı’yla ayrıldıktan sonra yazdığı yazıyla dikkat çekti.

Barış Murat Yağcı’dan Cemal Can Göndermesi

Best Model seçilen, modellik ve oyunculuk yapan Survivor‘daki ikinciliğinin ardından da kitap ve şarkı çıkaran Barış Murat Yağcı, “Her Şeye Rağmen” kitabındaki “Kazanan kişinin hiçbir zaman Survivor olduğunu düşünmedim” ifadesinin sosyal medyada yayılması gündeme bomba gibi düştü.

Barış Murat Yağcı, “Bir kere bile potaya girmedi. Benim kaç kere ismim çıktı. Halk sayesinde dokuz kez SMS birincisiydim. Gerçek bir ‘survivor’ değil ki. Çocuğu seviyorum ama benim omzumda kapsül parçalı, iki kırığım varken bununla ilgili ağlamıyordum. Ama o, omzunu parkurda bir yere sürtüyor ve ağlıyordu. Bazı şeyler ilginç geliyor” ifadelerini kullandı.

Barış Murat Yağcı, “O zaman sen neden ‘Survivor’ olamadın?” sorusuna ise “Son bir buçuk ay bireyselliğe geçtiğimizde omzum artık bitik durumdaydı. Yoksa ilk dört aylık performansım yarışma tarihindeki en iyi rekordu. Beşinci ayda sakatlık yaşadıktan sonra performansım düştü” yanıtını verdi.

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Ayrıldı!

İkilinin, ilişkilerinin ilk döneminde öpüştüğü video gündeme damgasını vurmuştu. İki isim de bu dönem içinde birçok markayla iş birliği yapmıştı. Barış Murat Yağcı ise bu ünü daha ileri taşıyıp hem şarkı çıkarmış hem de yeni kitabını piyasaya sürmüştü. Sosyal medyadan öğrenilen ilişkinin ayrılığı da sosyal medyadan öğrenildi. Nisa Bölükbaşı yaptığı bir paylaşımla Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı’dan Nisa Bölükbaşı’na Gönderme

Barış Murat Yağcı, ayrıldığı sevgilisi Nisa Bölükbaşı‘na gönderme yaptı. Instagram‘dan fotoğraf paylaşan oyuncu, Victoria Holt romanlarında yer alan bir sözü yazdı. Yağcı, “Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Sonucu kötüyse, bu bir tecrübedir” notunu düştü.

Yağcı, kitabında, “Bir kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor. ‘Düzgün fizikli, dövmeli, ünlü biriyle akşam birlikte olacağım’ diye düşünen kadınlara ders veriyorum. Yüzlerce kadına yaptım bunu” sözleriyle, tepki toplamıştı. Bölükbaşı, dün Instagram’dan, “Barış ile olan ilişkimizi, saygı sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum” demişti.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler