Ana SayfaDizilerBarbaros Dizisi 2021 Sezonuna Bomba Gibi Düşecek! Tarihi Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Barbaros Dizisi 2021 Sezonuna Bomba Gibi Düşecek! Tarihi Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Osmanlı devletinin ilk kaptanı deryası olan deniz kuvvetleri komutanı Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatının anlatılacağı tarihi dizi, pek çok tarihi dizi gibi uzun yıllar ekranlarda olması bekleniyor. Dizinin başrol oyuncu olarak Çağatay Ulusoy ile anlaşıldı. Çağatay Ulusoy, böyle bir tarihi karakteri canlandırarak kariyerinde zirveyi yaşayacak. Barbaros dizisi 2021 sezonuna bomba gibi düşecek. Tarihi dizi hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde….

Çağatay Ulusoy kimdir?

Barbaros Dizisi 2021 Sezonuna Bomba Gibi Düşecek!

2021’nin yeni sezonuna damgasını vuracak Barbaros dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Diriliş Osman dizisinden sonra benzer şekilde yüksek izlenimi ve yüksek bir maliyeti olan diziyi Es Film üstleniyor. Son dönemde tarihi dizilerin önemli yapımcılarından olan Es Filmin ekranlara getireceği Barbaros dizisi özellikle oyuncu kadrosu büyük merak uyandırdı.

Gerçek bir hikayeden esinlenip ekranlara getirilecek dizinin senaryosunu büyük bir ekip yazdı. Ekipte Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz gibi ünlü senaristler yer alıyor. Barbaros dizisinin çekimlerine temmuz ayının ortalarında başlanması planlanıyor.

DİZİ KAÇ BÖLÜM SÜRECEK?

Osmanlı devletinin tarihine adını yazdıran Barbaros Hayreddin paşanın hayatını anlatan dizinin çekimlerine aldığımız bilgilere göre temmuz ayında başlanacak. Tüm dünyayı sarsan virüs salgını biterse önümüzdeki sezon dizi ekranlarda olacak, Her ne kadar kültürümüzü tanıtma yönünde bir misyonu olduğundan dolayı Trt yönetimi tarafından desteklense de  Barbaros dizisi yüksek maliyeti ile de reyting canavarını sürekli ensesinde hissedecek gibi görünüyor.

Barbaros dizisi planlanırken eğer reytingler  7 ile 10 arasında bir yerde kendine yer bulduğu takdirde en az 2 sezon yayında kalması düşünülüyor. Eğer dizi 6 veya 7 puan arasında bir reyting alırsa o zaman birinci sezon sonunda, yani mayıs veya haziran 2021 de ekranlara veda etmesi düşünülüyor.

Tarihi dizilerin ülkemizde büyük ilgi gördüğü düşünülürse, büyük bir ihtimalle dizinin reytingleri yüksek olacak ve en çok izlenen diziler arasında yerini alacak. Özellikle dizinin oyuncu kadrosunun da sevilen oyuncuların yer aldığı düşünülürse dizinin reytinglerde düşük yer almayacağı beklentiler arasında. Çağatay Ulusoy’un hayranları onu böyle bir diziyle ekranlarda görebilmenin heyecanını yaşıyor.

Çağatay Ulusoy Sevenlerine Müjde! Bomba Gibi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler