Ana SayfaDizilerBaraj 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halit De Mi Ölüyor?

İlgili Postlar

Baraj 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Halit De Mi Ölüyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 31. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazım, Nehir’in de hamile olduğuna inanıyor. Nehir ile Bahar, aşerme yarışına giriyor. Olan Nazım’a oluyor. Bahar, Nehir’in hamile olmadığını öğreniyor. Nehir’de, Bahar’ın hamile olmadığını öğreniyor. İkili konuşurken Nazım, kandırıldığını anlıyor. Meryem’in cesedini gören Halit’de mi ölüyor?

Salı Dizileri 2020

Halit De Mi Ölüyor?

Baraj 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nazım, Nehir’in hamile olduğunu öğrenmesiyle Bahar’a bir açıklama yapmak durumunda kalıyor. Bahar, nikahtan hemen önce Nazım tarafından aldatıldığını öğreniyor. Ona çok kızıyor. Ancak, onu Nehir’e de kaptırmak istemiyor. Hamilelik yalanına devam ediyor.

BARAJ 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azra, Bahar’ın yanına gelip onun kardeşi olduğunu, bu durumu annesininde bildiğini söylüyor. O sırada Bahar, rahatsızlanıyor ve Azra onu hastaneye götürüyor. Bahar’ın, dış gebeliği sonlandırılıyor. Durumu öğrenen Azra’ya Bahar, kimseye söylememesi konusunda uyarıda bulunuyor.

Bahar, Azra’yı Nazım’a anlatıyor. Nazım’la birlikte Bahar, gidip Azra’yı eve getiriyor. Azra, kardeşine Nehir’in kaldığı evde kalırsa ona ajanlık yapabileceğini söylüyor. Bahar, zorla da olsa Azra’yı Nehir’in evine bırakıyor. Zerrin, Nazım’ı Nehir’in hamile olduğuna ikna edebilmek için sahte bir doktor ayarlıyor.

Nazım, Nehir’in hamile olduğundan emin oluyor. Nehir, Bahar’ın huzurunu kaçırmak için gece vakti Nazım’dan erik almasını istiyor. Nazım, erik alıp Nehir’e götürüyor. Bahar, bu duruma bozulup o da Nazım’dan çilek istiyor. Nazım, kime koşacağını şaşırıyor. Nehir, Nazım için sürpriz bir doğum günü hazırlıyor.

Mert’e, babasının Nazım olduğunu söylüyor. Nazım, pastanın üzerindeki yazıyı görünce Mert’e sarılıyor. Bahar’da, Nazım’a sürpriz bir doğum günü hazırlıyor. Onun Nehir’in yanında olduğunu öğrenince fenalaştığını söyleyip Nazım’ı eve çağırıyor. Tarık, İbrahim ve Zahra, Polis eşliğinde Meryem’i hastaneye götürüyorlar. Polise kaza haberi gelince gidiyor.

Onlarda hasta olarak doktorlara Zahra’yı götürüyorlar. Dışarı çıktıklarında cesetle birlikte arabanın çalındığını görüyorlar. Arabayı çalanlar cesedi görünce, hemen arabayı bırakıp kaçıyorlar. Araba, Meryem’le birlikte bulunuyor. Meryem’i tekrar eve taşıyıp dondurucuya koyuyorlar.

Halit, fırsatını bulup ses çıkaran dondurucunun içini açıyor ve kardeşinin cesedini görüyor. İbrahim, hemen Halit’in kafasına bir şeyle vuruyor. Bahar ile Nehir, konuşurken Nazım, her ikisinin de hamile olmadığını ve kendisine yalan söylediklerini duyuyor.

Baraj 31. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nehir Bahar’la Dalgasını Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler