Ana SayfaDizilerBaraj 31. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nehir Bahar'la Dalgasını Geçiyor!

İlgili Postlar

Baraj 31. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Nehir Bahar’la Dalgasını Geçiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 31. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tarık ile İbrahim, Meryem’in cesedini tekrar eve getirip dondurucunun içine yerleştirir. Halit, Zahra’ya yemeğe geliyor. Dondurucunun çok ses çıkartmasından rahatsız olup açıp içine bakar. Baraj 31. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Nehir, Bahar’la dalgasını geçiyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Bahar’la Dalgasını Geçiyor!

Baraj 31. bölüm 3. fragmanında; Zahra, İbrahim ve Tarık, Meryem’in cesedinden bir türlü kurtulamıyor. Sürekli Halit’e yakalanıyorlar. Halit, Meryem’in cesedini görecek mi?

İşte Baraj 31. bölüm 3. fragmanı…

BARAJ 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Tülay hanımın, cenaze töreninden sonra eve esrarengiz bir kız gelir. Bahar’a, kim olduğunu daha sonra konuşmak istediğini söyleyip evden ayrılır. Annesinin ölümünden sonra Bahar, Nehir’i evde görmek istemez ve onlardan hemen evden gitmelerini ister.

Bahar, Nehir’e eğer evden giderse ona Mert’in velayetini vereceğini söyler. Nehir, Mert’in velayetini duyunca hemen Bahar’ın teklifini kabul eder. Nereye gideceğini bilemeyen Nehir’le kapıda Tarık karşılaşır ve onları alıp evine götürür. Nazım, Nehir’i ve oğlunu Bahar’ın kovduğunu öğrenir. Bahar’a, bunu yaptığı için çok kızar.

Nazım, bir adam tutup Nehir’le Tarık’ın fotoğraflarını çektirir. Nehir, Nazım’ın adamını tanıyıp ona Tarık’la samimi bir şekilde poz verir. Nazım, eline geçen fotoğrafları görünce kıskançlıktan deliye döner.

Nazım, Nehir ile oğlunu eve getirir. Bahar, onların eve geldiğini görünce dışarı çıkıp gider. Nazım, peşinden gider. Bahar’ın karnı ağrır ve Nazım onu, hastaneye götürür. Doktor ona, dış gebelik olduğunu söyler. Bahar, doktorun vereceği ilacı içmek istemez.

Dışarı çıktıktan sonra Nazım’a, bir sorun olmadığını söyler. Ertesi gün Nehir, Bahar’ın duyacağı şekilde Zerrin’le konuşur. Nazım’la iş yemeğine çıkacağı halde, onunla özel görüşecekmiş gibi yapar. Bahar, oraya girip Nazım’a kendisini nasıl aldattığını sorar. Onların iş yemeğinde olduğunu öğrenince, Nehir’in oyununa geldiğini anlar.

Zahra, karşısında Halil’i görünce düşüp bayılır. İbrahim’de, bayılmaktan beter olur. Daha sonra onun Halil değil, Halil’in ikiz kardeşi, Halit olduğunu anlarlar. Halit, bir an olsun Zahra’nın kapısının önünden ayrılmaz. Zahra, Tarık ve İbrahim, Meryem’in cesedine makyaj yapıp arabaya bindirirler.

Ama yolda, polis çevirmesine yakalanırlar. İbrahim, Meryem’in şeker hastası olduğunu söylemesiyle polis, onlara hastaneye kadar eşlik eder.

Baraj 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halit Meryem’in Cesedini Buluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler