Ana SayfaDizilerBaraj 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Bahar'ın Hamile Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Baraj 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Bahar’ın Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 29. bölümüyle 2 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Bahar, velayet davasının dosyasına yardım gecesindeki görüntüleri de ekler. Hakim, Mert’in geçice velayetini Bahar’a verir. Nehir, Mert’i alıp kaçar. Tarık, Bahar’dan Nehir’in saklandığı yeri öğrenip onlardan önce otele gidip onların kaçmasına yardım eder. Bahar, polislerle birlikte Tarık’ın evine gider. Baraj 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nehir, Bahar’ın hamile olduğunu öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Bahar’ın Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Baraj 29. bölüm 1. fragmanında; Nazım, Bahar’ın Nehir’i nezarete attırdığını öğrenip ona çok kızıyor ve gidip onu kurtarıyor. Tülay hanım, Nehir’den Nazım’ın peşini bırakmasını Bahar’ın hamile olduğunu söylüyor. Nazım’da, Bahar’ın hamile olduğunu o anda öğreniyor.

İşte Baraj 29. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir, Bahar’ın kendisine uyuşturucu ilaç verdiğini anlar. Zerrin, Bahar evde yokken Mert’in oyuncağını unuttuğunu söyleyip ilacı aramaya başlar. Tam ilacı bulmuşken Bahar gelir ve Zerrin’in elinden ilacı alıp tuvalete döker. Nehir, Bahar’dan bunun hesabını sormak için evine gidip üzerine yürür.

Zahra, Tarık’ı yanına çağırır. Tarık, Meryem’in öldüğünü görünce bu olaya karışmak istemez. Ama ona yardım etmek zorunda kalır. İkili ortalığı temizledikten sonra cesedi koymak için derin dondurucu almak ister.

Zahra, İbrahim’i arayıp hemen en büyüğünden bir derin dondurucu alıp getirmesini ister. Oda alıp gelir. Meryem’in öldüğünü görünce, oda işin içine dahil edildiği için Zahra’yla Tarık’a öfkelenir. Cesedi derin dondurucuya koyarlar. Zahra, Meryem’in kıyafetlerini giyip elinde valizle taksiye binip gider.

Onun adına otobüs bileti alıp sonra ilk mola yerinde inip eve döner. Bahar’a da, memleketine döneceğine dair mesaj yazar. Nehir, saç telinden uyuşturucu maddeyi bir kez kullandığını ispatlamak için test yaptırır. Ancak test sonucu, 15 gün içinde çıkacağından mahkemeye yetişmez.

Hakim, davayı başka bir tarihe atış Mert’in velayetini Bahar ve annesine verir. O gün Nehir, herkes uyurken Mert’i de alıp Zerrin’in bir tanıdığının çalıştığı otele götürür. Bahar, Nehir’in bindiği taksiyi bulup onları nereye bıraktığını öğrenir. Polislerle birlikte yola çıkar. Tarık, konuşmaları duyun onlardan önce Nehir’i bulur.

Onları yangın merdiveninden kaçırmayı başarır. Bahar, polislerle birlikte Tarık’ın evine gider. Zahra ile İbrahim, derin dondurucuyu dışarı çıkarırken yöneticiye yakalanır. Adam, dondurucunun kapağını açıp içinde ceset olduğunu görür.

Baraj 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Bahar’a Yakalanacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler