Ana SayfaÜnlülerBabasını Kaybeden Rıza Esendemir, İrem Derici'ye Neden Sitem Etti?

İlgili Postlar

Babasını Kaybeden Rıza Esendemir, İrem Derici’ye Neden Sitem Etti?

İrem Derici’nin eski eşi ünlü radyocu Rıza Esendemir, babasının cenaze mesarimine çelenk gönderen eski eşine sitem etti. Detaylar Haberimizde..

İrem Derici’nin Eski Kocası Rıza Esendemir’in, Cansu Taşkın Yorumu Olay Oldu!

Babasını Kaybeden Rıza Esendemir, İrem Derici’ye Neden Sitem Etti?

Rıza Esendemir’in babası Suat Esendemir geçen hafta uzun süredir kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Acı günleri devam eden radyocu Rıza Esendemir, geçtiğimiz gün magazin muhabirlerince Karaköy’de objektiflere yakalandı.  Vefatın peşinden acı günleri devam eden Rıza Esendemir, boşandığı eşi İrem Derici’nin Babasının cenaze törenine çelenk göndermesi hakkında konuştu. Ünlü radyocu, eski eşi İrem Derici’nin bu davranışının çok samimiyetsiz olduğunu sözlerine ekleyerek sitem etti.

Rıza Esendemir kimdir?

İrem Derici kimdir?

Şimdilerde, ekranların sevilen oyuncularından biri olan, Gözde Mukavelat ile aşk yaşayan Rıza Esendemir Habercileri kırmayarak kısa bir sohbet etti. Gazetecilerden gelen İrem Derici arayıp aramadığı hakkındaki sorusuna sorusuna Rıza Esendemir, “Sağ olsun çelenk göndermiş. Benim için ne kadar da samimiyetsiz bir çelenk o. Onu yollamak yerine bir telefon açsa daha samimi olurdu. 1996-1997 yıllarında bir ilişkim olmuştu. O kızcağız, annemin numarasını bulup aramış. Üzüntülerini iletmiş. Çok şaşırdım böyle bir vefaya. Sağ olsun.”  ifadeleriyle sitemini dile getirdi.

Rıza Esendemir kimdir?

İrem Derici’nin Eski Eşi Kendisini Savundu!

Tabi ben bu durumu İrem’e bağlamak istemem. Ama biz onunla kavgalı veya dövüşlü boşanmadık. Keşke beni aramasa bile annemi arasaydı. O hastanedeyken, ben en sevdiği çiçekleri yolladım. Yoğun bakımda olduğu için gitmedim hastaneye. Gerçi o oradayken bile selfie paylaştı, neyse. İrem’in babası (Hulisi Bey) rahmetli babamın arkadaşıydı. Sağ olsun o aradı, tekrar teşekkür ederim” cevabını verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler