Ana SayfaDizilerAziz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efnan İle Aziz Atölye Sahipleriyle Birlik...

İlgili Postlar

Aziz 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Efnan İle Aziz Atölye Sahipleriyle Birlik Oluyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Piere, Aziz’e pusu kurduğunu zannediyor. Ama maskenin altında başkasını görünce öfkeden deliye dönüyor. Aziz, kendisinin yerine geçen genci Piere’in elinden kurtarıyor. Efnan, atölye sahipleriyle tek tek konuşup onlara destek vereceğini söyleyip atölyelerini açmaları için yüreklendiriyor. Pamuk satıcıları pamuklarını Piere’e satmaktan vazgeçiyor. Efnan ile Aziz, atölye sahipleriyle birlik oluyor.

Cuma Dizileri 2022

Efnan İle Aziz Atölye Sahipleriyle Birlik Oluyor!

Aziz 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Efnan, Aziz’in ortadan kaybolmalarına canı çok sıkılıyor. Atölyeyi tek başına çekip çevirmekte zorlanıyor. Aziz, Efnan’la konuşup onun kendisi hakkında endişelenmemesini istiyor. Adem, Dilruba’nın gitmesiyle büyük bir çöküntü yaşıyor. Galip, Dilruba’nın gittiğini, onun gitmesine Adem’in izin verdiğini öğrenip oğluna çok kızıyor.

AZİZ 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Piere, maskeli kişinin Aziz olduğundan emin ona bir tuzak kuruyor. Onu yakaladığını düşünüp zafer kazanmışcasına mutlu oluyor. Ancak, maskenin altından başka bir genç çıkıyor. Öfkeden deli olan Piere, genci konuşturmak için işkence yapıyor. O ise, Aziz’i ele vermiyor.

Aziz, onun daha fazla eziyet görmesine müsaade edemiyor ve onu Piere’in tuttuğu yerden kaçırıyor. Piere, meydana bir dar ağacı kurup hain olarak ilan ettiği maskeli kişiyi asacağını söylüyor. Aziz, Adem’i perişan halde buluyor. Adem, tüm başına gelenlerden Aziz’i sorumlu tutuyor. Ama Aziz yine de onu sakinleştirip ona destek oluyor.

Piere, Kenan’ı tehdit edip Mustafa’yı öldürdüğünü karısına söylemekle tehdit ediyor. Kenan’ın Mustafa’nın çocuklarına karşı davranışları değişiyor. Aziz, pamuk tüccarlarının sadece Piere’e pamuklarını satmasını onunda atölyelere istediği fiyattan pamuk satmasına artık engel olmak istiyor.

fnan’la konuşuyor ve atölye sahipleriyle konuşma görevini ona veriyor. Ankara’dan Efnan’a tam destek geliyor. Efnan, atölye sahipleriyle tek tek konuşup onlara tekrar atölyelerini açmak için destek vereceğini söylüyor.

Piere, durumu öğrenip pamuk tüccarlarını yanına çağırıp sadece kendisine pamuk satmalarını istiyor. Onlarda kabul ediyor. Piere, bir plan kurup belirlediği Türk köylerine maskeli adamlar gönderip köyleri yerle bir ettiriyor. Bir çok kişi çıkan yangında ya evsiz kalıyor. Ya da hayatlarını kaybediyor.

Olanlardan sonra Pamuk tüccarları Piere’e pamuklarını satmaktan vazgeçiyor. Arık atölyelerin açılmasına bir engel kalmıyor. Milan, Piere hakkında şikayet dilekçesi hazırlatıyor. Ona da durumu anlatıyor. Onun yaptıklarına kayıtsız kalamayacağını söylüyor. Piere, iyice köşeye sıkışıyor.

Aziz 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Piere’in Zulmüne Boyun Eğmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler