Ana SayfaDedikoduAygün Aydın Bombayı Patlattı! Ultrason Fotoğrafı Paylaştı

İlgili Postlar

Aygün Aydın Bombayı Patlattı! Ultrason Fotoğrafı Paylaştı

Son dönemlerin en sansasyonel isimlerinden olan Aygün Aydın, bir süre daha gündemde olacak açıklamalar yapacak gibi görünüyor. Hakan Sabancı’yı ifşa eden ardından insanlara hakaret eden Aygün Aydın bombayı patlattı! Ultrason fotoğrafı paylaştı. İşte detaylar;

Aygün Aydın Küfür Yağdırdı

Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki sonrası yaptığı ifşa videosu ve sonraki paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Aygün Aydın, bu sefer işin dozunu kaçırdı.

Aygün Aydın, kendisine yapılan eleştirilerden çok bunaldığını söyledi. Aydın, “Her şeyin sebebi Hakan’la çıkmış olmam. Alın o k…tı da eski kız yeni kız arkadaşını da. Ondan ne adam olur ne de baba olur” diyerek küfürler yağdırdı.

Aygün Aydın ‘ın Pazarlık Mesajları Ortaya Çıktı İddiası!

Aygün Aydın’dan Skandal Sözler

Hızını alamayıp Türk milletine de hakaret eden Aygün Aydın “Siz Türk toplumu olarak insanların mutluluklarını kıskanan ş….iz bir milletsiniz. Nefret ediyorum sizden vatandaşlığından mümkün olduğu en kısa sürede çıkacağım. Allah hepinizin belasını versin. Ben yıldım. Siz Müslüman olarak geçiniyorsunuz ama hiçbir kuralını uygulamıyorsunuz. Bu kadar iki yüzlü bir millet olamaz. O kadar ödleksiniz ki. Pisliğinizde boğulun” diyerek herkesi şok etti.

Herkese veryansın eden Aygün, kısa süre içerisinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaları sildi.

Aygün Aydın Kimdir?

Aygün Aydın Bombayı Patlattı! Hamileyim!

İş insanı Hakan Sabancı ile ilgili yaptığı paylaşımlar ve aşk dedikodusuyla sosyal medyanın gündemine oturan Aygün Aydın, şaşırtmaya devam ediyor. Aydın, şimdi de hamile olduğunu ima eden ultrason görüntüsü yayınladı. Paylaşımına düştüğü not da dikkat çekti.

Aygün Aydın, Instagram’da yayınladığı ultrason görüntüsüyle hamile olduğu imasında bulundu. Aygün, paylaşımına “Üç aylıkmış, sanırım şok geçiriyorum” notunu düştü. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Aygün Aydın’ın paylaştığı ultrason görüntüsünün, bir köpeğe ait olduğu iddia edildi. Aydın’ın ardı ardına gelen açıklamaları ise gündeme gelme çabası olarak eleştiriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler