Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'dan Hakkındaki İddialara Sert Yanıt

İlgili Postlar

Ebru Şallı’dan Hakkındaki İddialara Sert Yanıt

Ebru Şallı’dan hakkındaki iddialara sert yanıt geldi. Ünlü yıldız, eşi Uğur Akkuş’un evlilik yıldönümü hediyesi olarak kendisine villa aldığı haberinin doğru olmadığını söyledi. Ebru Şallı “Uğur bana evlilik sözleşmesi imzalattı” açıklamasıyla da gündeme damgasını vurdu. İşte Ebru Şallı’nın o açıklamaları;

Ebru Şallı tepkisini “Çocuklarıma TikTok ve diğer sosyal medya uygulamaları konusunda izin vermiyorum. Zaten onların ilgi alanı değil. Oğlumun Instagram’ı yok. Çok şükür kitap okuyabilen, spor yapan, bir çocuk yetiştirdim. Sosyal medyada hepimiz varız ama çocukların çok küçük yaşlarda TikTok’larda danslar falan bana biraz fazla ve aşırı geliyor. Anne babalara şunu önerebilirim. Daha çok spora, kitaba yönlendirsinler. Malum okullar tatil evde okul ortamı yaşatabilirler. Çocuklara çocukluğunu yaşatmalıyız. Çocukların yeri TikTok değil. Yeni nesil bunlardan etkileniyor ama anne babalar bunu göstermezse etkilenmezler.” sözleriyle dile getirdi.

Ebru Şallı, muhabirlerin “Demet hanım biraz daha dikkatli olsun diyebilir miyiz?” sözüne ‘Tabii’ şeklinde karşılık verdi.

EBRU markası ile internet üzerinden satış yapan Ebru Şallı, işlerinin iyi olup olmadığının sorulması üzerine “Pandeminden dolayı iyi olan bir sektör yok. Market alışveriş dışında… Ben kendi markam olarak online alışverişte iyiyim. AVM’lere eskisi kadar gidilmiyor.” dedi.

Ebru Şallı “Uğur Bana Evlilik Sözleşmesi İmzalattı”

Eşiyle evlilik sözleşmesi yaptıklarını da itiraf eden Şallı, “Uğur bana evlilik sözleşmesi imzalattı ama bu kendi aramızda. Herhangi bir resmi noterden imzalanmadı yani. Tek bir maddelik sözleşme. Ama bunun ne olduğunu açıklayamıyorum sizlere maalesef” diye konuştu.

44 yaşındaki eski model, uyku felci olduğu haberlerini de yalanladı: “Son bir yıldır iyi uyuyamıyordum. Bu haber çok konuşuldu. Haber çıktıktan sonra hatta bizim Uğur’la aramızda çok komik bir konuşma geçti, ‘o sen değil miydin’ dedim ona. Çünkü Uğur uyku felci oldu. Her hastanede uyku bozuklukları diye bir merkez var. Sorunu bulmak için sizi makinelere bağlıyorlar. Ama oraya ben değil, Uğur gitti. Hatta randevusunu ben aldım. Bir gece orada uyudu.”

Ebru Şallı Pars’ın Hastalık Dönemini İlk Kez Anlattı

Ebru Şallı’dan Hakkındaki İddialara Sert Yanıt

Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş’un evlilik yıldönümü hediyesi olarak kendisine villa aldığı haberinin doğru olmadığını söyledi:

“Öyle bir şey yok. Sürekli ev alınıyor bana. Uğur’la beraber olmaya başladığımızdan beri 7 tane ev almış olması gerekiyor bana. Bir de Amerika’da aldı diye çıktı, 8 tane falan ev oldu. Benim gayrimenkul zengini olmam gerekiyor. Herkes bir rahatlasın ev almadı.”

Ebru Şallı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler