Ana SayfaDedikoduBeren Saat'in Paylaşımı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

İlgili Postlar

Beren Saat’in Paylaşımı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Geçtiğimiz sene Kenan Doğulu ile zorlu bir dönemden geçen Beren Saat dün sosyal medya hesabından ölen sevgilisini paylaştı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı büyük yankı uyandırdı. Beren Saat’in paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü.

Beren Saat “Hayallerimin Ötesinde”

Refik Anadol sergisinden ayrılırken de magazin mensuplarının yönelttiği sorularını cevaplamaya çalışan Kenan Doğulu, sergi için “Refik Anadol, Los Angeles ‘tan sevdiğimiz bir dostumuz. Buradaki sergisi bizi heyecanlandırdı” dedi. Beren Saat’e son zamanlarda içinde çalıştığı müzik albümü de soruldu. Ünlü oyuncu, “Kenan acayip aranjmanlar yaptı şarkılara. Hayallerimin ötesinde bir çalışma oluyor, çok heyecanlıyım” dedi.

Beren Saat’ten Eşi Kenan Doğulu’ya Şarkı…

Beren Saat Eski Sevgilisi Anmayı Unutmadı

Geçen sene eşi Kenan Doğulu ile aralarında soğuk rüzgarlar eserken 2004 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden ilk aşkı Efe Güray’ın doğum gününü kutladığı için günlerce adından söz ettiren Beren Saat, bu sene de eski sevgilisinin doğum gününde paylaşım yaptı. Instagram hesabından Güray’ın kendisine sarıldığı bir pozu paylaşan Saat, “Doğum günün kutlu olsun. Benim kahramanım” notunu düştü.

Saat’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırırken takipçileri de ikiye bölündü. Birçok sosyal medya kullanıcısı Saat’in bu paylaşımını eşi Kenan Doğulu’ya saygısızlık olarak yorumlarken birçoğu da vefat eden birini anmanın güzel bir vefa olduğunu belirtti.

Kenan Doğulu kimdir?

Beren Saat kimdir?

Beren Saat’in Paylaşımı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı dün sosyal medyanın en çok konuşulan konularından oldu. Öyle ki her sene yılın aynı günü bir grup Saat’i adeta linç ederken, bir grup da bu paylaşımların kötü bir şey olmadığını savunuyor. İşte Beren Saat’e gelen yorumlardan bazıları;

“Ben Kenan Doğulu olsam… Çok bozulurdum bu duruma. Efe’ye “Kahramanım” demesini çok kıskanırdım.”

“Acaba ölmese benimle değil, onunla mı olurdu” diye düşünürdüm.

“Yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsün” gerçek mi diye içim içimi yerdi.

Ama bir yandan da böyle vefakar bir kadınla birlikte olduğum için gurur duyardım.

“Böyle birini hak edecek ne yaptım?” diye düşünür, aynı sevgiden, minnetten, vefadan benim payıma düşecek için heyecanlanırdım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler