Ana SayfaDedikoduAyça Ayşin Turan'dan Kıskançlık Açıklaması

İlgili Postlar

Ayça Ayşin Turan’dan Kıskançlık Açıklaması

‘Ada Masalı’ adlı dizide birlikte rol alan ve yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çiftinden Turan, önceki akşam Contemporary İstanbul’da düzenlenen otomobilin etkinliğine katıldı. Sevgilisi Alp Navruz ile birlikte oynaması için reklam teklifi gittiği haberlerine açıklık getiren ünlü isim, haklarında çıkan kıskançlık haberlerine de son noktayı koydu. Ayça Ayşin Turan’dan kıskançlık açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

“Çok Mutluyuz”

Oyuncu Alp Navruz ile meslektaşı Ayça Ayşin Turan’ın arkadaşlıkları geçtiğimiz aylarda aşka dönmüştü. İlk zamanlar aralarında bir şey olmadığını ısrarla dile getiren ikili, çıkan haberlerin ardından aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Navruz, aşk yaşadıklarını; “Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz” sözleriyle açıklamıştı.

Siyah Beyaz Paylaşım

Zaman zaman birlikte çekilen karelerini takipçileriyle paylaşan aşıklar, geçtiğimiz haftalarda asansör aynasında verdikleri siyah-beyaz fotoğrafı Instagram hesaplarından paylaşmıştı. Daha önce, “Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz.” açıklamasını yapan Turan ile Navruz’un gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi görmüştü.

İlişkide Kıskançlık Krizi Mi Yaşandı?

Öte yandan geçen hafta ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği ortaya atılmıştı.  Sevgilisinin, Ekin Koç ile rol aldığı dizisinin setine giden Navruz’un, senaryodaki yakınlaşma sahneleri nedeniyle kıskançlık krizine girdiği ve tartışma çıkardığı iddia edilmişti. Set çalışanlarının bu durumdan rahatsız olduğunu gören Ayça Ayşin Turan’ın ise sevgilisi Alp Navurz’a sete gelmemesi konusunda uyarıda bulunduğu öne sürülmüştü.

Ayça Ayşin Turan’dan Aşk Dolu Paylaşım

Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan çiftten mutluluk pozu geldi. Şimdilerde İstanbul’da olan Turan ve Navruz, objektif karşısına geçti. Birlikte keyifli anlar yaşayan çift, bu fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Bir hayli neşeli oldukları görülen ikiliden Turan’ın, doğal hali dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun makyajsız pozu takipçilerinden övgü topladı.

Ayça Ayşin Turan’dan Kıskançlık Açıklaması

Tüm bunların ardından Ayça Ayşin Turan, Contemporary İstanbul’da düzenlenen otomobilin etkinliğine katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, oyuncu sevgilisi Alp Navruz ile birlikte oynaması için reklam teklifi gittiği haberlerine açıklık getirdi. Güzel oyuncu, “Arkadaşlar inanın bende sizden duydum, öyle birşey yok. Maalesef doğru değil, ancak olursa da bu işler kısmet” dedi.

Aralarında sık sık kıskançlık yaşandığına dair çıkan haberlerle ilgili de konuşan Turan, “Arkadaşlar inanın dediğim gibi bazı şeyleri bende sizler sayesinde öğreniyorum, böyle bir durum söz konusu değil. Zaten çıkan bu haberlere en güzel cevabımızı verdik” diyerek söylentilere nokta koydu.

Yaz ayının da kendisi için güzel geçtiğini belirten Ayça Ayşin Turan, “Hem tatil, hemde iş yaptım. Benim için çok verimli bir sezondu diyebilirim. Şimdi de hem dinleniyorum, hem yeni projeleri okuyorum” ifadelerini kullandı.

Alp Navruz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler