Ana SayfaDedikoduNursel Köse: Nursel Köse Bana Kolonya ile Yaklaşmayın

İlgili Postlar

Nursel Köse: Nursel Köse Bana Kolonya ile Yaklaşmayın

‘Avlu’, ‘Dilberay’ ve ‘Güvercin’ gibi yapımlarla adından söz ettiren başarılı oyuncu Nursel Köse, geçtiğimiz gün Alman müzisyen eşi Ulrich Mertin ile Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Köse, alerji nedeniyle ciddi bir sağlık sorunu yaşadığı ve ilaç tedavisine başvurmak zorunda kaldığı yönündeki haberlerle ilgili de detaylı açıklama yaptı. Nursel Köse “Bana kolonya ile yaklaşmayın” dedi. İşte o açıklamalar;

“Köln’de Türk Tiyatrosu Kurduk”

Son olarak ‘Üç Kuruş’ dizisinde rol alan Köse, geçtiğimiz aylarda Bloomberg HT’de çarşamba akşamları ekrana gelen ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programına katılmıştı. Liseyi bitirdikten sonra Almanya’da öğretmenlik yapan ablası sayesinde oraya gittiğini dile getiren Malatyalı oyuncu, “İlkokul üçüncü sınıfa kadar ablam öğretmenimdi. Sahne heyecanım 23 Nisan etkinliklerinde müsamerelerle başladı. Almanya’da mimarlık bölümünü kazandım, yüksek mimar mühendisi oldum. Üniversite döneminde tiyatrolarda oynadım. Köln’de Türk tiyatrosu kurduk” demişti.

“Evde Konser Versen Olur Mu?”

Müzisyen eşi Ulrich Mertin ile Almanya’da tanışan ve 2018’de nikâh masasına oturan 61 yaşındaki ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haber doğru ancak 2 yıl önce olmuştu, basına yeni yansıdı. Ben de eski olay diye pek üstüne düşmedim. Kolonyaya karşı alerjim olduğunu öğrenmiş oldum. Bunun geride bıraktığımız pandemi dönemine denk gelmesi ayrı bir ironi oldu açıkçası. Bana kolonya ile yaklaşmayın!

“Yapımcı Arkadaşlar Seviyorlar Beni”

Nursel Köse, önceki gün ise eşi Mertin ile Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Eşiyle el ele mutluluk pozu veren oyuncu, daha sonra basın mensuplarıyla konuşarak; “Sinema filmi çalışmam yeni bitti. Yeni bir projem daha olacak ama şimdi söylemek istemiyorum. Bol bol senaryo okuyorum, sağ olsun yapımcı arkadaşlar seviyorlar beni. Evliliğimizde her şey yolunda, yoğun çalışıyoruz ama kendimize de vakit ayırmaya çalışıyoruz. Eşim ile bir müzik çalışmamız var, ilk defa açıklamış olayım bunu. Bestesi bana, müziği eşime ait. Ben sesimi çok beğenmiyorum ama güzel bir anı olacak benim için, yakın zamanda çıkacak” ifadelerini kullandı.

Nursel Köse: Nursel Köse Bana Kolonya ile Yaklaşmayın

Geçtiğimiz günlerde film setinde Nursel Köse’nin kolonya sürdüğü ve alerjisi olduğu için ciddi anlamda sağlık sorunu yaşadığı haberlere yansımış, oyuncunun ilaç tedavisi ile bu durumu atlattığı söylenmişti. Konuyla ilgi açıklama yapan Köse, şöyle konuştu:

Haber doğru ancak 2 yıl önce olmuştu, basına yeni yansıdı. Ben de eski olay diye pek üstüne düşmedim. Kolonyaya karşı alerjim olduğunu öğrenmiş oldum. Bunun geride bıraktığımız pandemi dönemine denk gelmesi ayrı bir ironi oldu açıkçası. Bana kolonya ile yaklaşmayın!

“Sakladım”

Öte yandan ünlü isim, 2019’da konuk olduğu 2. Sayfa programında, Ulrich Mertin ile gizlice evlendiğini; “14 yıllık ilişkimin 13’üncü yılının sonunda evlendik. Bu zamana kadar sizlerden sakladım. Orada çok formalitesiz evleniyorsun, belgelerini gönderiyorsun 15 günde halloluyor. Çok özel bir andı benim için, özelimizi korduk bu yüzden. Evlilik telif etti, ben de ona ettim. Karşılıklı ‘Evet’ dedik, gelinlik de giydim. Sadece ailemize ve yakın arkadaşlarımıza fotoğraf gönderdik. Evlendirme dairesinden çıkınca hayranlarımıza denk geldik, ‘Fotoğraf çektirelim’ dediler. ‘Bizim için çok özel bir gün’ deyip, çektirmedik” sözleriyle itiraf etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler