Ana SayfaÜnlülerAyça Ayşin Turan ile Alp Navruz İlişkisi Bitti Mi?

İlgili Postlar

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz İlişkisi Bitti Mi?

‘Ada Masalı’ adlı dizide birlikte rol alan ve yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çiftinden kötü haber geldi. Geçtiğimiz aylarda aralarında kıskançlık krizi çıktığı iddialarıyla gündeme gelen ünlü çiftin birbirlerini sosyal medyada takibi bırakması ve birlikte olan fotoğraflarını kaldırması, akıllara ‘Ayrıldılar mı?’ sorusunu getirdi. Peki Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilişkisi bitti mi? İşte detaylar;

“Farklı Boyutta Denemeye Başadık”

Navruz, aşk yaşadıklarını; “Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz” sözleriyle açıklamıştı.

Mutlu birliktelikleri devam eden oyuncu çift, sonrasında kamera karşısına geçmişti. İkili, yeni fotoğraflarını Instagram hesaplarından kalp emojisi ile birlikte yayınlamış; Turan ile Navruz’un paylaşımları büyük ilgi görmüştü.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan Evlilik Sorusuna Çarpıcı Yanıt

Kıskançlık İddiaları

Tatil dönüşü keyifleri yerinde olan ünlü çift hakkında geçtiğimiz haftalarda yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Sevgilisinin, Ekin Koç ile rol aldığı dizisinin setine giden Navruz’un, senaryodaki yakınlaşma sahneleri nedeniyle kıskançlık krizine girdiği ve tartışma çıkardığı iddia edilmişti.

Set çalışanlarının bu durumdan rahatsız olduğunu gören Ayça Ayşin Turan’ın ise sevgilisi Alp Navurz’a sete gelmemesi konusunda uyarıda bulunduğu söylentileri ortaya atılmıştı.

“Bazı Şeyleri Bende Sizden Öğreniyorum”

Bu iddiaları yalanlayan Turan ise katıldığı bir davette “Arkadaşlar inanın dediğim gibi bazı şeyleri bende sizler sayesinde öğreniyorum, böyle bir durum söz konusu değil. Zaten çıkan bu haberlere en güzel cevabımızı verdik” diyerek söylentilere nokta koymuştu.

Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan’ı İkna Etmeye Çalışıyor

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz anketlerde “Türkiye’nin en sevilen çifti” seçilmişti.  Bununla birlikte ikiliye kişi başı 3 milyon TL kazanç sağlayacakları bir reklam teklifi geldi. Alp Navruz’un bu teklifi kaçırmamak adına Ayça Ayşin Turan ile arkadaşları vasıtası ile barışmak istediği iddialar arasında yer alıyor…  Ayça Ayşin Turan reklam teklifi ile ilgili henüz bir karar vermediğini düşünmek için zaman istediğini belirtmişti.

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Fotoğrafları Kaldırdılar

Tüm bu yaşananların ardından oyuncu çiftten kötü haber geldi. Turan ile Navruz, birbirlerini sosyal medyada takipten çıktı. İkili, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da sildi. Bu durumu fark eden sosyal medya kullanıcıları, “Ayça ve Alp ayrıldı mı?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Ünlü çiftten henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Alp Navruz kimdir? 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler