Ana SayfaDedikoduAybüke Pusat ve Furkan Andıç Sevgili Mi?

İlgili Postlar

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç Sevgili Mi?

Bir süre önce ilişki iddialarıyla gündemden düşmeyen Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın birlikte olduğu iddiaları yeniden gündeme geldi. BluTV’de ekrana gelecek olan ‘Kusursuz’ adlı dizinin başrolünde yer almaya hazırlanan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç sevgili mi? İşte merak edilen sorunun cevabı;

Setteki Aşk Gerçek Mi Oldu?

“Her Yer Sen” dizisinde canlandırdıkları çiftle birbirine çok yakıştırılan Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın aşkının zamanla gerçeğe dönüştüğü iddia ediliyor. 21. bölümde ekranlara veda eden dizinin yıldızları ise bu konudaki sessizliğini uzun süre korusa da ikilinin Kasım ayında havaalanında birlikte görüntülenmesi aşk iddialarını iyice güçlendirmişti.

Furkan Andıç Kimdir?

Aybüke Pusat Sessizliğini Bozdu!

Son dönemlerde birlikte görüntülenmekten kaçamayan ve geçtiğimiz ay birlikte tatile de çıktıkları iddia edilen Aybüke Pusat ve Furkan Andıç arasındaki gerçek merak ediliyordu. Aşk yüzünden arkadaşıyla küstüğü söylentilerine karşılık veren Pusat “Furkan ile ilişkimiz yok. Diziden de yakın arkadaşımız bildiğiniz gibi. Yakın arkadaşlarımızla yaptığımız bir planımız vardı. Tatile gittik. Şaşkınlık geçiriyorum gerçekten. Sadece arkadaşız. Yeni yılda Afirka’da olacağım. Ne kadar uzak o adar iyi. Bu benim özel hayatım. Dilan benim yakın arkadaşım. Konuşmam gerekiyorsa onunla konuşurum. Bu benim özel hayatım ve beni ilgilendirir.” açıklamasıyla hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Dilan Çiçek Deniz’den Aybüke Pusat Açıklaması!

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç Sevgili Mi?

Daha önce ‘Her Yerde Sen’ adlı dizinin başrolünde yer alan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç‘ın bu sefer BluTv’de ekrana gelecek olan ‘Kusursuz’ adlı dizide başrolleri paylaşacağı ortaya çıktı. Sürpiz proje sonrası sosyal medya kullanıcıları, “Sevgililer bir kez daha mı aynı dizide buluştu?” diye sordular.

2019 yılında final yapan ‘Her Yerde Sen’ dizisinin başrolünde yer alan Aybüke Pusat ile Furkan Andıç’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sosyal medyada pek çok kullanıcı halen Aybüke Pusat ile Furkan Andıç’ı sevgili zannediyor. Ancak işin aslı öyle değil.

Aybüke Pusat, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada aşk iddialarına şu şekilde vermişti: “Furkan ile ilişkimiz yok. Yazılanlar karşısında şaşkınlık geçiriyorum gerçekten. Bu benim özel hayatım ve beni ilgilendirir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler