Ana SayfaDedikoduAybüke Pusat Deniz Sezonunu Açtı

İlgili Postlar

Aybüke Pusat Deniz Sezonunu Açtı

Soluğu Tunus’ta alan Aybüke Pusat deniz sezonunu açtı. Tatile çıkan ünlü oyuncu, güneşlenirken verdiği pozları Instagram’dan paylaştı. İşte Aybüke Pusat’ın o paylaşımı;

Aybüke Pusat Sessizliğini Bozdu!

Son dönemlerde birlikte görüntülenmekten kaçamayan ve geçtiğimiz ay birlikte tatile de çıktıkları iddia edilen Aybüke Pusat ve Furkan Andıç arasındaki gerçek merak ediliyordu. Aşk yüzünden arkadaşıyla küstüğü söylentilerine karşılık veren Pusat “Furkan ile ilişkimiz yok. Diziden de yakın arkadaşımız bildiğiniz gibi. Yakın arkadaşlarımızla yaptığımız bir planımız vardı. Tatile gittik. Şaşkınlık geçiriyorum gerçekten. Sadece arkadaşız. Yeni yılda Afirka’da olacağım. Ne kadar uzak o adar iyi. Bu benim özel hayatım. Dilan benim yakın arkadaşım. Konuşmam gerekiyorsa onunla konuşurum. Bu benim özel hayatım ve beni ilgilendirir.” açıklamasıyla hakkında çıkan haberlere tepki göstermişti.

Aybüke Pusat Deniz Sezonunu Açtı

“Her Yerde Sen”, “Söz”, “Şahin Tepesi”, “50 Metrekare” gibi birçok projede rol alan Aybüke Pusat, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Tatil sezonunu Tunus’ta açan Pusat, denizin ve sıcak havanın tadını çıkardı.

Aybüke Pusat, tatilinden fotoğrafları da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

Mavi desenli bikinisi ve şapkasıyla objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, bu kareleri takipçileriyle paylaştı. Pusat’ın kalp ve nazar boncuğu emojileri eklediği gönderisi 145 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

“Balerinken Büyük Acılar Çektim”

Öte yandan son dönemin popüler oyuncularından olan Aybüke Pusat, Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtlamıştı.

Kariyerine baleyle başlayan Pusat, “Yaramaz bir çocuktum ve enerjimi atmam için ailem baleye yönlendirdi. Balenin bana kattığı en büyük şey oyunculukta elimi kolumu nereye koyacağımı öğrenmem oldu. Bale yaparken çok acı çektim. Her gününde büyük acılar, gözyaşları vardı.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler