Ana SayfaDizilerAvlu Dizisinden Müjdeli Haber Geldi!

İlgili Postlar

Avlu Dizisinden Müjdeli Haber Geldi!

Star TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen ve Demet Evgar, Ceren Moray ile Nursel Köse’nin baş rolünde oynadıkları Avlu dizisinden sevindirici bir haber geldi.

Deniz Barut Kimdir?

Avlu dizisinden müjde gibi haber! Sevilen isim yeniden dönüyor!

Yeni sezondaki heyecanlı sahnelerle birlikte Zerrin Müdür’ün gelmesiyle değişen ceza evine adeta bir müjde gibi düşecek bu yeni isim! Sevilen dizinin kadrosundan çıkarılan Melis Müdür diziye tekrar dönüyor. Dizinin yayınlanan son tanıtımında arkadan görülen kişinin Melis Müdür olduğu tahmin ediliyordu.

Star TV’nin sevilen dizisi Avlu’da sürpriz bir gelişme yaşanacak. Avlu dizisinin ilk sezonunda Melis Müdür karakterini canlandıran Deniz Barut diziye geri dönüyor.

Avlu Dizisinin Kadrosundan Çıkartılan Ünlü Oyuncu İsyan Etti!

Avlu dizisinin yapımcısından Sevda Dalgıç’a Cevap Geldi!

Diziden çıkan oyuncunun ardından…

Avlu’da beklenen olaylar yaşanmaya devam ediyor. Sevda Dalgıç olaylı bir şekilde diziden çıkartılmıştı. Yaşanan bu ayrılığın ardından sürpriz bir isim ise geri dönüyor.

Dizinin ilk sezonunda Melis Müdür rolüyle izleyici karşısına çıkan başarılı ve güzel oyuncu Deniz Barut, karakterin Avlu’da mahkumlara karşı verdiği psikolojik desteğin yanında iyimser tavırlarıyla da izleyicinin sevdiği bir karaktere ulaşmıştı.

Deniz Barut, bu hafta yayınlanacak bölümle senaryo gereği yeniden Avlu’ya giriş yapıyor.

Barut, dizide Nergis Öztürk’ün canlandırdığı Zerrin müdür ile kıyasıya bir rekabete girecek. Dizi gittikçe heyecanlı bir hal alırken senaryo nasıl değişecek herkes merakla bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler