Ana SayfaDizilerBir Litre Gözyaşı Dizisinde Kar Var!

İlgili Postlar

Bir Litre Gözyaşı Dizisinde Kar Var!

Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden olan Bir Litre Gözyaşı ekranda ilgiyle takip ediliyor. Dizinin başrol oyuncuları Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu gibi dev kadrosu ile, Aya Kito’nun gerçek hikayesinden uyarlanmış bir hayata tutunma, mücadele hikayesi anlatan dizi Bir Litre Gözyaşı dizisi gündemde yer almaya devam ediyor. Bir Litre Gözyaşı, her pazar saat 20.00’de Kanal D’de!

Bir Litre Gözyaşı Kadrosuna Güzel Oyuncu Dahil Oldu!

“Bir Litre Gözyaşı” dizisinde romantizm doruktaydı…

Kanal D’nin; Med Yapım-MF Yapım imzalı, başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı, yayınlanan bölümleriyle sosyal medyada büyük yankı buluyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı ‘Bir Litre Gözyaşı’nın oyuncu kadrosuna daha öncesinde Benim Annem Bir Melek, Sağ salim gibi başarılı yapımlarda gördüğümüz  başarılı oyuncu Ayçin İnci dahil olmuştu…“Bir Litre Gözyaşı”n da Pazar akşamı romantizm doruktaydı. İşte dizideki o sahneler…

Bir Litre Gözyaşı Dizisi Konu Ve Oyuncu Kadrosu…

O sahneler sosyal medyaya damgasını vurdu!

Kanal D’nin, Med Yapım-MF Yapım imzalı, başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı sevilen dizisi “Bir Litre Gözyaşı”n da Pazar akşamı romantizm doruktaydı. Mahir (Mert Yazıcıoğlu) ve Cihan (Miray Daner) arasında yaşanan “mucize” sahnesi diziye damgasını vurdu. Mahir, Cihan’ın üstünden kar yağdırınca romantik anlar yaşandı. O sahneler sosyal medyaya damgasını vurdu!

İşte o görüntüler…

https://www.youtube.com/watch?v=TR3WqJZ5k3A

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler