Ana SayfaÜnlülerAvlu Dizisinin Kadrosundan Çıkartılan Ünlü Oyuncu İsyan Etti!

İlgili Postlar

Avlu Dizisinin Kadrosundan Çıkartılan Ünlü Oyuncu İsyan Etti!

Perşembe akşamı ekrana gelen, herkes tarafından oldukça sevilen Avlu dizisinin oyuncusu isyan etti. Diziden aniden çıkartılan, haksızlığa uğradığının altını çizen oyuncu sosyal medyadan durumu açıkladı. Detaylar haberimizde…

Avlu Dizisinin Kadrosundan Çıkartılan Ünlü Oyuncu İsyan Etti!

Avlu Dizisinin Yeni Fragmanı Şaşkına Çevirdi!

İkinci sezonu ile ekranlara bomba gibi dönen Avlu dizisi perşembe akşamı yayınlanmaya devam ediyor. Her bölümünde bir üstüne katarak devam eden, hatırı sayılır  bir izleyici kitlesine sahip olan dizi son dönemde kötü şeylerle anıldı. Diziye kısa bir süre önce “Bade” karakteri ile giriş yapan, Sevda Dalkılıç herkes tarafından sevilen karakter arasında yerini almıştı.

Avlu Dizisi Oyuncu Kadrosu

Sevda Dalkılıç, bir kaç bölüm dizide oynadıktan sonra yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle çekimlere ara vermişti.Yapılan muayene sonucu vücudunun enfeksiyon kaptığı belirlenen Dalgıç ameliyata alındı. Doktorların 2 hafta rapor verdiği oyuncu Sevda Dalgıç dizinin oyuncu kadrosundan çıkarıldı.

Sosyal Medyadan Açıklama Yaptı

Avlu Dizisine Bomba Bir İsim Dahil Oluyor!

“Yeni dahil olduğum Avlu dizisine acil ameliyatımdan dolayı 2 hafta raporlu ara vermiştim. Sağlığıma kavuştuğum süreçte diziye dönmek istediğimi söylediğimde, biraz daha dinlenip büyük kavga sahneleri ile dönüş yapacağım söylendi. Sonrasında 2 hafta daha karakteri oyalama yoluna gidilmesi bu süreçte gerçekten beni üzdü. Son durum olarak, Bade karakterinin hastalık sürecinin uzamasından dolayı hikayesinin bitirildiği dün tarafıma bildirilmiştir. Bu durumda anlıyoruz ki bir oyuncunun hasta olma lüksü bile yok… Bu süreçte beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.”

Avlu Dizisinin Kadrosundan Çıkartılan Ünlü Oyuncu İsyan Etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler