Ana SayfaDizilerKızım Dizisinden Gönderme!

İlgili Postlar

Kızım Dizisinden Gönderme!

TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan sevilen Kızım dizisinde yaşanan bir sahne, yıllar önce Yeşilçam’ın bir filmine de çok anlamlı bir atıfta bulunmuş oldu.

Dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan durum, popüler dizi  Kızım dizisinin sevimli ismi, Uğur’un kıymetlisi Hacı Anne ile ilgiliydi.Suna Selen’in oynadığı Hacı Anne, oğluna düşkün, etrafında olup bitenleri büyük bir saflıkla izleyen, hem Demir’e hem de Öykü’ye kucak açan şefkatli haliyle herkesin sevdiği bir karakter.

Usta oyuncu Suna Selen’in performansıyla herkesin sevgisini kazanan Hacı Anne, son bölümde Öykü’nün okulda oynayacağı piyesteki prenses rolüne çalışması için ona yardımcı oldu.

Suna Selen Kimdir?

Müthiş bir göndermeydi! Kızım dizisinde, tam 48 yıl sonra ortaya çıkan büyük tesadüfü farkettiniz mi?

Öykü, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalının canlandırılacağı piyeste, Pamuk Prenses’i oynuyordu.

Uğur ve Hacı Anne de onun rolüne çalışması için ellerinden geleni yapmaya başladılar.Öykü rolünü oynamaya çalışırken, Uğur masaldaki avcı, Hacı Anne ise masaldaki kötü kraliçe olmuştu.İşte 48 yıl sonra ortaya çıkan tesadüf tam da bu noktada dikkat çekti.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler filminde de aynı rolü almıştı…

Hacı Anne’yi oynayan Suna Selen, aslında yıllar önce Yeşilçam’ın Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler filminde yine aynı şekilde kötü kraliçeyi oynamıştı.48 yıl sonra gelene bu durum bir tesadüf müydü, bilerek mi Suna Selen’in o filmine bir gönderme yapıldı bilemiyoruz ama dikkatli bazı izleyiciler de sosyal medyada bu durumu farkettiklerini belirten yorumlar yaptılar.

Suna Selen, 1970 yılında çekilen ve Zeynep Değirmencioğlu’nun Pamuk Prenses’i oynadığı filmde kötü kraliçe rolüyle hafızalara kazınmıştı.

Seneler sonra bir televizyon dizisinde de ironik bir atıfta bulunulmuş oldu Selen’in bu rolüne.

İşte Kızım dizisinin merak edilen o sahne:

https://twitter.com/kizimdizisi/status/1066052171517648896?s=19

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler