Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAta Göçen Naş ile Geliyor

İlgili Postlar

Ata Göçen Naş ile Geliyor

Şarkıcı Ata Göçen Naş ile Geliyor. Geçtiğimiz günlerde dinleyicilerle buluşturduğu Naş ile müzik dünyasını hareketlendirdi.

Ata Göçen, geçtiğimiz günlerde müzik piyasasına yeni bir soluk getirecek olan ilk şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.

Ata Göçen Kimdir?

Ata Göçen Naş ile Geliyor

Çocukluk dönemlerinden beri tek hayali şarkıcı olmak olan Ata Göçen, bu hayalini gerçekleştirmek için vazgeçmeden çalışmış ve şu an bu hayalini yaşıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği eğitimi gören Göçen ilk şarkısı olan Naş’ın bestesini ve düzenlemesini Ensar Çelik’e emanet etti. Makyajı İlknur Şimşek’in ellerinden çıkarken klibin yönetmenliğini ise Melek Ezgi yaptı. Çekimler için Mudanya ve Tirilye tercih edilirken, renkli ve eğlenceli sahneleriyle çok beğenilen bir klip ortaya çıktı. 6 kişilik ekibin yer aldığı çekimler tam 13 saat sürdü.

Ata Göçen ilk şarkısı için şu açıklamalarda bulundu;

“Aylardır çok büyük emek verdik. Sizin bir tıkla açtığınız şarkıyı biz size sunabilmek için ne çabalar gösteriyoruz. Eğlenceli, hareketli bir şarkı oldu. Hepimiz günlük hayatımızda ‘gelene kapımız sonuna kadar açık, gidene Naş güle güle’ demiyor muyuz? Günümüz ilişkilerini tasvir eden bir şarkı oldu. Biz çok sevdik, ortaya özenerek bir iş çıkardık. Eminim dinleyicilerimiz de sevecektir. Destekleyen, yorum yapan ve paylaşan herkese teşekkür ediyorum.”

Netd dahil birçok müzik platformunda yayınlanan “Naş” Silvana Müzik etiketiyle çıktı.

Naş şarkısını buradan dinleyebilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler