Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAspova ve Güneş Ergün'den Bilemedim Hiç

İlgili Postlar

Aspova ve Güneş Ergün’den Bilemedim Hiç

Prodüktör ve yetenekli bir DJ olan Güneş Ergün ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Aspova buluştu. Aspova ve Güneş Ergün’den Bilemedim Hiç geldi.

Yetenekli DJ Güneş Ergün ve son zamanların gözde isimlerinden olan, yakaladığı çıkışla adından sıkça söz ettiren R&B – Hip Hop sanatçısı Aspova bu şarkıda bir araya geldi.

Güneş Ergün

Londra’da müzik prodüksiyonu eğitimi alan, Avrupa’da ve Türkiye’de ünlü mekânlarda düzenli olarak sahne alan Güneş Ergün, Felix Jaehn’in ‘Ain’t Nobody (Loves Me Better)’ parçasına yaptığı remix’i büyük beğeni topladı. Çalışmaları ile dikkat çeken başarılı sanatçı Güneş Ergün, Kenan Doğulu’nun ‘İlk Adımı Sen At’ şarkısının da prodüktörlüğünü üstlendi.

Aspova

Yeni çıkan şarkı Bilemedim Hiç’ için Güneş Ergün’le birlikte çalışan ve başarılı vokal kabiliyeti ile ön plana çıkan Aspova, R&B tarzının ülkedeki en başarılı temsilcilerinden birisi. 2018’den bu yana üç albüm çıkaran üretken sanatçı, bilhassa son albümü “Hell” ile büyük bir liste başarısı elde etti

Aspova Kimdir?

Aspova ve Güneş Ergün’den Bilemedim Hiç

Buzuki melodileriyle trap beat’lerini aynı çatı altında toplayan ‘Bilemedim Hiç’ Universal Müzik Türkiye etiketiyle şimdi tüm dijital platformlarda!

Sözleri Aspova’ya beste ve düzenlemesi Güneş Ergün’e ait olan Bilemedim Hiç’i dijital platformlar üzerinden satın almak ya da dinlemek için:

https://UMGTurkey.lnk.to/BilemedimHic

‘Bilemedim Hiç’in video klibi son dönemin başarılı video klip yönetmenlerinden Silvyo Behmoaras’a ait. Göz kamaştırıcı görsel efektlerle desteklenen videoyu izlemek için

Güneş Ergün İnstagram

Aspova İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler