Ana SayfaDedikoduAslışah Alkoçlar'dan Doğum Açıklaması

İlgili Postlar

Aslışah Alkoçlar’dan Doğum Açıklaması

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Aslışah Alkoçlar’dan doğum açıklaması geldi. İşte sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar’ın o açıklaması;

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ Nişanlandı

Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar sevgilisi iş insanı Kaan Demirağ ile nişanlandı. Çift nişanını aile arasında sade bir törenle yaptı.

Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar nisan ayından bu yana ilişki yaşadığı iş insanı Kaan Demirağ ile nişanlandı. Çift nişanını aile arasında sade bir törenle yaptı. Nişandan kareler ikilinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Pandemi döneminde aldıkları evlilik kararını hayata geçirmek isteyen çift, aile arasında yapılan bir tören ile nişanlandı. Çiftin önümüzdeki yaz nikah masasına oturmaları bekleniyor.

Ailesini Ağırladı

Yakın zamanda anne olmaya hazırlanan Aslışah Alkoçlar, evinde anneannesi sanatçı Hülya Koçyiğit ve dedesi eski futbolcu Selim Soydan’ı evinde ağırladı. Davete anne ve babası da katıldı.

Sanatçı Hülya Koçyiğit’in kızı Gülşah Alkoçlar’ın küçük kızı Aslışah Alkoçlar, yakın zamanda ilk çocuğunu kucağına alacak.Doğuma az bir süre kalan Alkoçlar evinde anneannesini, dedesini, anne ve babasını ağırladı. Alkoçlar bu anlara ait bazı kareleri sosyal medya hesabından da paylaştı. Genç isim ailesi için Özbek pilavı ve Özbek mantısı da yaptı.

Aslışah Alkoçlar’dan Doğum Açıklaması

Bir dönemin ünlü Yeşilçam yıldızı Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için geri sayıma başlayan Aslışah Alkoçlar, doğumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Alkoçlar, “Doğumu Türkiye’de mi yapacaksınız?” sorusuna “Doğumu elbette burada yapacağım! Türkiye gibisi yok. Bu topraklara sahip çıkmalı, vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmeliyiz. Ayrıca Türkiye’deki gibi doktorlar, hastaneler, hemşireler, ebeler nerede var? Bizim sağlık sektörümüzdeki servis hiçbir yerde yok!” yanıtını vererek yurt dışında doğum yapanlara göndermede bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler