Ana SayfaDedikoduAslı Enver Tatile Çıktı

İlgili Postlar

Aslı Enver Tatile Çıktı

Bir süredir gözlerden uzak bir hayat yaşayan ünlü oyuncu Aslı Enver tatile çıktı. Sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu beğeni yağmuruna tutuldu. İşte o kareler;

Yeni Projem için Çalışıyorum

Aslı Enver geçtiğimiz hafta Yeniköy’de görüntülendi. Uzun süredir gözlerden uzak olan Enver yeni filmi için çalıştığını söyledi. Kısıtlamaların sona ermesini fırsat bilerek arkadaşlarıyla buluşan ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni filmi ile ilgili konuşan Aslı Enver, “Güzel bir proje olacak. Onun için çalışıyorum, heyecanlıyım” dedi.

Enver “Saçlarınızı boyatmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna 37 yaşındaki Enver, “Beyazlarımla mutluyum, seviyorum. Öyle bir şey düşünmüyorum ama proje için gerekirse boyayabilirim” dedi.

Aşk hayatı yönündeki sorulara ise, “Kolay gelsin arkadaşlar, gayet mutluyum şu an” yanıtını vererek, koşar adımlarla uzaklaştı.

Takipçilerinden Aslı Enver’e Sert Eleştiri!

Diyetle zayıflayan ünlü oyuncu Aslı Enver, son paylaşımıyla şaşırttı. Yeni görüntüsüne takipçilerinden yorum gecikmedi.

Aslı Enver Kimdir?

Ünlü oyuncu Enver’in, yeni projesi için diyet yaptığı ortaya çıktı. Son halini takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, fit haliyle dikkat çekti. Güzel oyuncunun fotoğrafına, “Yeter artık zayıflama” şeklinde yorumlar yapıldı. Enver ise sessizliğini korumayı tercih etti.

Aslı Enver Tatile Çıktı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Aslı Enver, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı Sarp Batur ile birlikte tatile çıktı. Enver, tatil pozunu takipçileriyle paylaştı.

Aslı Enver'den tatil pozuOyuncu Aslı Enver bikinisini giydi tatil pozunu verdi! Bir süredir ekranlardan uzak olan ve geçen haftalarda Sarp Batur ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Aslı Enver, şimdi ise sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. Tatil sezonunu açan ünlü oyuncu, bikinisi ile güneşlendiği anlara ait bir karesini Instagram hesabında paylaştı. Enver’in paylaşımı, kısa sürede sosyal medyaya damga vururken hayranları ünlü oyuncuyu iltifat yağmuruna tuttu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler