Ana SayfaÜnlülerAslı Enver "Beyazlarımla Mutluyum"

İlgili Postlar

Aslı Enver “Beyazlarımla Mutluyum”

Aslı Enver geçtiğimiz gün Yeniköy’de görüntülendi. Gazetecilerin saçlarınızı boyatmıyor musunuz? sorusuna Enver “Beyazlarımla mutluyum” yanıtını verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Yeni Projem için Çalışıyorum

Aslı Enver geçtiğimiz gün Yeniköy’de görüntülendi. Uzun süredir gözlerden uzak olan Enver yeni filmi için çalıştığını söyledi. Kısıtlamaların sona ermesini fırsat bilerek arkadaşlarıyla buluşan ünlü oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni filmi ile ilgili konuşan Aslı Enver, “Güzel bir proje olacak. Onun için çalışıyorum, heyecanlıyım” dedi.

Enver “Saçlarınızı boyatmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna 37 yaşındaki Enver, “Beyazlarımla mutluyum, seviyorum. Öyle bir şey düşünmüyorum ama proje için gerekirse boyayabilirim” dedi.

Aşk hayatı yönündeki sorulara ise, “Kolay gelsin arkadaşlar, gayet mutluyum şu an” yanıtını vererek, koşar adımlarla uzaklaştı.

Takipçilerinden Aslı Enver’e Sert Eleştiri!

Diyetle zayıflayan ünlü oyuncu Aslı Enver, son paylaşımıyla şaşırttı. Yeni görüntüsüne takipçilerinden yorum gecikmedi.

Ünlü oyuncu Enver’in, yeni projesi için diyet yaptığı ortaya çıktı. Son halini takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, fit haliyle dikkat çekti. Güzel oyuncunun fotoğrafına, “Yeter artık zayıflama” şeklinde yorumlar yapıldı. Enver ise sessizliğini korumayı tercih etti.

Birbirlerini Takip Etmeyi Bıraktılar

Geçtiğimiz sene ayrılıktan birkaç hafta sonra sosyal medya hesabında ciddi bir temizlik yapan Aslı Enver Hadise’nin de arasında olduğu 200 kişiyi takipten çıkmıştı. Daha öncesinde Murat Boz‘la Hadise’nin yakınlığını kıskandığı iddialarıyla gündeme gelen Enver’in bu davranışı manidar görünse de ünlü oyuncudan hiçbir açıklama gelmemişti. Bir süre sonra Boz’da, Enver’de yeni aşk dedikodularıyla gündeme gelmeye başladı.

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver Murat Boz Cephesinde Yeni Gelişme

Enver ile Murat Boz cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. 2019 senesinin Ekim ayında ayrılan Enver ve Boz’un son dakika paylaşımları kafaları karıştırdı. Aslı Enver geçtiğimiz ay Instagram’da dolaştığı esnada yanlışlıkla Murat Boz’un bir fan hesabını takip etmişti. Enver, Boz’un fan hesabını takip ettiğini anlayınca hızla takibi bıraktı. Hatırlarsanız geçtiğimiz ayda Murat Boz sosyal medya hesabından göndermeli bir paylaşım yapmıştı.

Bugün Enver ve Murat Boz cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Aslı Enver ve Murat Boz aynı dakikalar içerisinde Instagram’dan fotoğraf paylaştı. Enver, paylaşımına beyaz kalp emojisi koydu. Boz ise siyah-beyaz kalp emojisi koydu. Eski aşıkların bu paylaşımları, “Barıştılar mı?” sorusunu gündeme getirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler