Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya "Hep Ben Kazandım"

İlgili Postlar

Deniz Akkaya “Hep Ben Kazandım”

Geçtiğimiz günlerde kızının babası Efe Önbilgin’in kendisine kızları Ayşe’nin bikinili fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının engellenmesi için açtığı davayı  Deniz Akkaya kazandı. Akkaya “Bugüne kadar hep ben kazandım” dedi. Detaylar haberimizin devamında….

Deniz Akkaya kimdir?

Ben Hep Kazandım

Akkaya, geçtiğimiz gün alışveriş yaparken görüntülendi ve muhabirlerin sorularını yanıtladı. Eski sevgilisi Efe Önbilgin’in kendisine 11 yaşındaki kızı Ayşe’nin bikinili fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının engellenmesi için açtığı davayı kazanan Deniz Akkaya, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına, “Teşekkür ederim, bugüne kadar ben hep kazandım” diyerek yanıt verdi.

Tedbir Kararını İhlal Etti

Sosyal medya ile ünlü olan Selin Ciğerci, avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak kendisi ve eşi Gökhan Çıra hakkında doğru olmayan açıklamalar yaptığı iddiasıyla Deniz Akkaya hakkında 3 ay tedbir kararı aldırmıştı. İddiaya göre Akkaya, “Söylemezsem Olmaz” programında Selin Ciğerci’yle ilgili olarak, “Kariyeri arabada başladı, orada bitecek. Spor hocama çıplak videolarını göndermiş. Bununla beraber olan adamlara sesleniyorum, siz de sapıksınız. Sen cinsel kimliğini pazarlıyorsun” şeklinde hakaret etti. Selin Ciğerci’nin avukatı Şeyda Yıldırım dilekçesinde, Deniz Akkaya’nın tedbir kararını ihlal ederek küçük düşürücü ithamlarını sürdürdüğünü belirtti.

Mahkeme, Akkaya’nın tedbiri ihlal edip etmediğine dair dosyayı bilirkişiye gönderdi ve  Akkaya’nın söz konusu programda küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunduğunu, tedbir kararını bir kez ihlal ettiğini tespit etti. Talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, Ciğerci’yi haklı bularak, Akkaya’nın tedbir kararını 1 kez ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsine tabi tutulmasına hükmetti.

Deniz Akkaya: Sen Anne Olamazsın

Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası futbolcu Gökhan Çıra ile evlenen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci sosyal medya hesabından “2021 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz. Uykusuz geceler heyecanı başladı” notuyla anne olacağını açıklamıştı.

Selin Ciğerci ve Deniz Akkaya kavga etti. Uçankuş TV’de “Canlı Masa” programını sunan Deniz Akkaya yayında çocuk sahibi olacağını duyuran Selin Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde eltisi olarak tanıttığı kişinin aslında taşıyıcı anne olduğunu söyledi. Bu iddiaların üzerine canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci ile Deniz Akkaya çok sert kavga etti.

Selin Ciğerci “Deniz hanımı yıllardır sevdiğimi o çok iyi biliyor. Ben ona saygı duyuyorum ama onun da bana saygı duymasını beklerdim. Çünkü ben ona yanlış bir şey yapmadım” sözü üzerine Deniz Akkaya “Sen benim çocuğum üzerinden bel altına vurarak beni karşına aldın. Benim iki elim avukatımla beraber yakandadır” diyerek Ciğerci’ye sert sözler söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler