Ana SayfaDünyaKate Winslet "Artık Çıplak Sahnelerde Oynarken Rahat Değilim"

İlgili Postlar

Kate Winslet “Artık Çıplak Sahnelerde Oynarken Rahat Değilim”

İngiliz yıldız Kate Winslet, sık sık çıplak sahnelerde oynayarak seyirciyi sıkmak istemediğini söyledi. “Artık çıplak sahnelerde oynarken rahat değilim” diyen Winslet, bundan sonraki rollerinde bu tarz sahnelerin sayılı olacağını belirtti. Detaylar haberimizin devamında…

Kate Winslet Kimdir?

Yine Başladı Demesin

1997’de oynadığı ‘Titanic’ filmi ile şöhret yakalayan Kate Winslet, oyunculuk kariyeriyle ilgili aldığı yeni kararları açıkladı. Çıplak sahnelerde rol alarak seyirciyi sıkmak istemediğini söyleyen Winslet, “Seyirci beni o sahnelerde gördüğünde ‘yine başladı’ demesin” diyerek konu hakkındaki düşüncelerinden bahsetti.

New York Times’a röportaj veren oyuncu, bundan sonra rol alacağı çıplak sahnelerin sayılı olduğunu söyledi. Winslet, artık çıplak sahnelerde oynarken kendini rahat hissetmediğini sözlerine ekledi. 47 yaşında olan Winslet, “Bu aslında yaşımla ilgili bir durum da değil” diye konuştu.

Sevilen aktris, ayrıca oyunculukta doğallığın önemli olduğundan bahsetti. ‘Mare of Easttown’da orta yaşlı bir kadını canlandıran Winslet, dizide daha iyi görüntü elde etmek için yüzü ve bedeniyle teknolojik yöntemler kullanılarak oynanmasına izin vermediğini söyledi.

Sakın Buna Cesaret Etme

İngiliz oyuncu, dizinin yönetmeni Craig Zobel’in bir cinsellik sahnesinde göbeğini daha düz göstermek için montajla düzeltmek istediğini ama kendisinin, “Sakın buna cesaret bile etme!” diyerek tepki gösterdiğini anlattı.

Afişi İki Kez Geri Gönderdim

Winslet, Easttown dizisinin tanıtım afişindeki fotoğrafına da günümüzün standartlarına uygun bir görünüm sağlamak için çok fazla rötuş yapıldığını belirtti. Winslet, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Afişi görünce yüz çizgilerimin yok edilmiş olmasına da itiraz ettim. “Beyler gözlerimin yanlarında kaç çizgi olduğunu çok iyi biliyorum, lütfen o çizgilerin hepsini geri koyun” diye çıkıştım. Bu nedenle afişi iki kez geri gönderdim. Sonuncu afişte yüzümdeki çizgiler korununca “Tamam” dedim. Zaten dizide orta yaşlı bir kadını canlandırıyorum. Rolümün gerçekçi olması için o yaşla uyumlu yüz ve beden gerekiyor.

O Zamanlar Bilmiyordum

Winslet, geçtiğimiz günlerde sinema kariyerine ilişkin bir itirafta bulunmuştu. Son filmi ‘Ammonite’ ile birlikte sevişme sahnelerinde kamera karşısına geçen Winslet, ‘Radio Times’ adlı programa konuk olarak katılmıştı.

O sahnelerde hiçbir şekilde ‘nesne’ haline getirilmediğini söyleyen oyuncu, “Fakat o film, benim geçmişte ‘nesneleştirilmiş’ olduğumu hissetmemi sağladı. O zamanlar bunu bilmiyordum” diye konuşmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler