Ana SayfaÜnlülerBengü Bebeğinin İsmini Açıkladı

İlgili Postlar

Bengü Bebeğinin İsmini Açıkladı

Bengü 2018 yılında iş insanı Selim Selimoğlu evlenmiş ve bir kız çocukları olmuştu. Sanatçı ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayarken bebeğinin ismini açıkladı. Detaylar haberimizin devamında…

Bengü Kimdir?

Selim Selimoğlu Kimdir?

İlk Duyduğumuzda Çok Mutlu Olduk

Sevilen şarkıcı, önceki gün Etiler’de alışveriş yaparken görüntülendi. Yeğeni ile birlikte alışveriş yapan ve karnının iyice belirginleştiği görülen Bengü, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İkinci çocuğuna hamile olan sanatçı “Haberi ilk duyduğumuzda çok mutlu olduk” dedi.

Bengü, ikinci çocuklarının ismi ile ilgili “İsim olarak, soyadımız Selimoğlu olduğu için junior ‘Selim Selimoğlu’ diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim’in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum, bunu da Selim’e bıraktık” dedi.

Hamileliğinin iyi geçtiğini söyleyen Bengü, aşerme durumuyla ilgili, “İkinci çocukta daha çok olur’ dediler ama oğlum iyi bakıyor annesine. Şu ana kadar bir durum olmadı” dedi.

Dualarınızı Eksik Etmeyin

2018’de iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturan Bengü, kızı Zeynep’i bir yıl sonra kucağına alarak, ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Ünlü şarkıcıdan geçtiğimiz haftalarda müjdeli haber daha gelmişti.

Eşi ve kızı ile beraber bir fotoğrafını sosyal medyada yayınlayan Bengü, ikinci kez anne olmaya hazırlandığını sevenlerine açıklamıştı. 14 haftalık hamile olduğunu söyleyen şarkıcı, duygularını, “Bayramın sürprizi bizden gelsin… Zeynep abla oluyor, bir de oğlumuz oluyor… Dualarınızı eksik etmeyin. Kocaman sevgiler, bizden hepinize…” sözleriyle ifade etmişti.

Sahneye Çıkacakmış Gibi Hazırlandım

Pandemi sebebiyle uzun süredir evde karantinada olan şarkıcı Bengü, bu süreçle ilgili hislerini şu sözlerle dile getirmişti:

“Sanki sahneye çıkacakmış gibi tek başıma bugün evde hazırlandım. Yarıya kadar bitirdiğim kırmızı rujumu sürdüm ki en son ne zaman sürdüm hatırlamıyorum… Işıltılı küpelerimi taktım, şarkılarımı tek başına dinlemeyi çok sevmeyen ben, gözlerim dolu dolu her birini bağıra bağıra evde söyledim.”

Bengü’den Kıskançlık İtirafı!

Geçtiğimiz gün kendisi hakkında mini bir röportaj veren Bengü, evliliği ile ilgili sorulan soruları da geçiştirmedi. Evliliğinde her şeyin yolunda olduğunun altını çizen sevilen şarkıcı, her çift gibi onlarında ara sıra kavga ettiğini ancak yatağa küs girmediklerini söyledi. Evde yalnız kalmayı sevmediğini ve eşinin gelişini heyecanla beklediğini anlatan Bengü, eşini kıskandığını ama bunun onuda rahatsız etmeyecek boyutta olmasına dikkat ettiğini açıkladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler