Ana SayfaDedikoduBerkay Hardal ve Dilan Telkök Çiftinden Sürpriz Düğün

İlgili Postlar

Berkay Hardal ve Dilan Telkök Çiftinden Sürpriz Düğün

Berkay Hardal ve Dilan Telkök çiftinden sürpriz düğün geldi. 2019 senesinde dünya evine giren genç çift pandemi nedeniyle düğün yapamamıştı. Sessiz sedasız bir düğün planlayan çift adeta o günlerin acısını çıkardı. İşte o kareler;

Berkay Hardal Aşka Geldi

Oyuncu Berkay Hardal, 2019 yılında Dilan Telkök ile nikah masasına oturmuştu. Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında yer alan çiftten Hardal, eşi ile birlikte çekilen siyah-beyaz karesini Instagram’dan yayınladı.

24 yaşındaki Berkay Hardal’ın “Çok güzelsin” notunu düştüğü gönderisi 54 binden fazla beğeni aldı. Ünlü çifte hayranlarından yorum yağdı.

Berkay Hardal ile Dilan Telkök’ün gebelik testi krizi

Dünyaevine Girdiler

‘Meleklerin Aşkı’, ‘İstanbullu Gelin’ ve ‘Kardeş Çocukları’ gibi dizilerde rol alan oyuncu Berkay Hardal, meslektaşı Dilan Telkök ile 2019 yılında hayatını birleştirmişti.

Yaklaşık üç yıldır aşk yaşayan Hardal ile Telkök, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini dün akşam gerçekleştirdi.

Berkay Hardal Kimdir?

Çifti mutlu günlerinde aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. İkilinin düğünlerinden renkli fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Takipçileri çifte çok sayıda “Mutluluklar” mesajları yağdırdı. 2019 yılında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan çiftten Telkök’ün paylaşımına bir takipçisi, “Neden acele bir şekilde evlendin, hamile misin?” şeklinde yorum yapmıştı.

Berkay Hardal ve Dilan Telkök Çiftinden Sürpriz Düğün

2 sene önce nikah kıyan Berkay Hardal ve Dilan Telkök çifti düğün yaptı

2019 yılında nikah masasına oturan oyuncu Berkay Hardal ile Dilan Telkök çifti, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünü yaptı. Muhteşem bir düğün yaparak eğlenen çiftin dış çekim fotoğraflarına da beğeni yağdı.2 sene önce nikah kıyan Berkay Hardal ve Dilan Telkök çifti düğün yaptı

İstanbullu Gelin ve Meleklerin Aşkı gibi dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Berkay Hardal, 2 sene önce meslektaşı Dilan Telkök ile nikah masasına oturdu. Pandemi nedeniyle düğün yapamayan çift, dün akşam yakın çevresiyle bir eğlence düzenledi.Ünlü çiftten sürpriz düğün!

Çifti mutlu günlerinde aileleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı. İkilinin düğünlerinden renkli fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Takipçileri çifte çok sayıda “Mutluluklar” mesajları yağdırırken çiftin düğün öncesi yaptırdığı dış çekim fotoğraflarına da beğeni yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler