Ana SayfaDedikoduAslıhan Karalar'dan Estetik Açıklaması

İlgili Postlar

Aslıhan Karalar’dan Estetik Açıklaması

Güzel oyuncu Aslıhan Karalar, dudak estetiği yaptırdığı yönündeki iddiaya çocukluk fotoğrafıyla yanıt verdi. Aslıhan Kararlar’dan estetik açıklaması geldi. İşte Karalar’ın çocukluğu;

Ünlü Çiftin Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı…

Aslıhan Karalar Setlere Döndü

Son olarak TRT’deki ‘Kuruluş Osman’ dizisinde Burçin Hatun karakterine hayat veren Aslıhan Karalar, uzun bir aradan sonra setlere döndü. Güzel oyuncu, Doğu Demirkol ile Murat Özsoy’un kaleme aldığı ve dijital platform Blu TV’de yayınlanacak olan ‘Doğu’ adlı dizide konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçti.

Stanford ve Yale Üniversiteleri’nin online eğitimini tamamladıktan sonra uzun bir aradan sonra set heyecanı yaşayan oyuncu, çekimlerden neşeli hallerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Hakan Sabancı-Merve Boluğur aşkına ilk yorum, Sabancı’nın eski sevgilisi Aslıhan Karalar’dan geldi!

Aslıhan Karalar’dan Estetik Açıklaması

Çocukluk yıllarında çekilmiş fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Aslıhan Karalar, dudaklarının yıllar önce de yapılı olduğu görüldü.

Karalar’ın bu karesi kısa sürede 9 binden fazla beğeni aldı. Ünlü oyuncunun takipçileri, “Çocukluktan gelen güzellik”, “Hiç değişmemişsin” ve “Hala bebek gibi güzelsin” şeklinde mesajlar gönderdi.

Aslıhan Karalar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler