Ana SayfaDedikoduAslıhan Gürbüz Hakkında Az Bilinenler

İlgili Postlar

Aslıhan Gürbüz Hakkında Az Bilinenler

Ufak Tefek Cinayetler’de canlandırdığı Merve karakteriyle hafızalara kazınan ve ardından Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla izleyiciyi bir kez daha kendine hayran bırakan başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz hakkında az bilinenler;

Yedi Sene İçinde Dört Ameliyat Geçirmek Zorunda Kaldı

Yedi sene içinde 3 sakatlık ve 4 ameliyat geçiren Aslıhan Gürbüz, yaşadığı zorlu süreci şöyle anlatmıştı: “Dile kolay 2 bel fıtığı ameliyatı, 2 adet köprücük kemiği platini takma-çıkarma, 1 adet fizik tedavisi, 7 ay süren donuk ve çatlak omuz, bir adet diz kapağında kemik iliği ödemi ve menüsküs yırtığı ve yıllar önceki trafik kazamdan yadigar boyun düzleşmem. Şimdi yazarken bile nefessiz kalıyorum.” Yahşi Cazibe, Ufak Tefek Cinayetler ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi izleyicilerin beğenisini kazanan yapımlarda rol alan Aslıhan Gürbüz, Bir Bulut Olsam dizisi ile şöhreti yakalamıştı.

Aslıhan Gürbüz’ün Ameliyattan Sonraki İlk Paylaşımı!

Ege’ye Yerleşti

Star Tv ekranlarında yayımlanan “Ufak Tefek” cinayetler dizisinin ardından mesleğine ara verme kararı alan Aslıhan Gürbüz İstanbul’u bırakarak Ege’ye yerleşti. Ünlü oyuncunun setlere ara verme nedeni ise saatlerce devam eden dizi setlerinin verdiği yıpranma hissiydi. Bir süre sakin ve doğayla iç içe yaşamak isteyen başarılı oyuncu Kırmızı Oda dizisiyle yeniden ekranlara döndü.

Aslıhan Gürbüz Hakkında Az Bilinenler

Oyunculuğuyla bir kez daha izleyicinin beğenisini kazanan Aslıhan Gürbüz’ün eski mesleğini duyanlar şaşkına döndü. Canlandırdığı karakterlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran güzel oyuncunun eskiden muhasebesi olduğu öğrenildi.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler