Ana SayfaÜnlülerAslıhan Doğan Turan: "Kendim Kilo Almayacağım Diye Karnımdaki Çocuğu Düşünmemezlik Yapamam."

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan Turan: “Kendim Kilo Almayacağım Diye Karnımdaki Çocuğu Düşünmemezlik Yapamam.”

Alem dergisi kültür- sanattan yeni nesil sosyalleşmeye, spordan sağlığa birbirinden başarılı ve ünlü isimlerle instagram hesabından ALEM TALKS adı altında canlı yayınlar gerçekleştirmeye devam ediyor. Dün akşam Mert Vidinli’nin moderatörlüğünde gerçekleşen ALEM TALKS’un canlı yayının konuğu Aslıhan Doğan Turan’dı. Aslıhan Turan ilk kez canlı yayınını dün akşam ALEM Dergisi ile gerçekleştirerek sevenleriyle buluştu. Detayları Haberimizde..

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan’dan Olay Doğum Yorumu!!..

Aslıhan Doğan Turan: “Kendim Kilo Almayacağım Diye Karnımdaki Çocuğu Düşünmemezlik Yapamam.”

Hamilelik sürecinde olan Aslıhan Turan, evde vakit geçirmeyi çok sevdiğini ve kendisi için çok büyük bir değişiklik olmadığını söyledi. Ama şu dönemde koşullar nedeniyle evde eşi ve çocuğuyla beraber daha fazla vakit geçirdiklerini söyledi.

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

“Benim İçin En Büyük Lüks Bahçeme Çıkıp, Eşimle Çocuğumla Zaman Geçirmek.”

Hepimizin evlerde olduğu bugünlerde Aslıhan Turan’ın en büyük lüksü sorulduğunda “Bu aralar en büyük lüksüm kendimin ve ailemin sağlıklı olduğuna şükrediyorum. Benim için en büyük lüks bahçeme çıkıp eşimle çocuğumla zaman geçirmek. Bunun dışında bir lüksüm yok. Hamza bahçede vakit geçirmeyi çok seviyor. Hava güzel olduğunda ya bahçede oynuyoruz ya da sitede tur atıyoruz. Onun tam yaşı inanın bazen çok erken uyanıyor ve henüz güneş açmamış oluyor. Gidiyor camın önünde öyle bir dışarıyı izliyor ki ona kıyamıyorum. Evde sürekli tutamadığım için onu alıp bahçeye çıkıyorum.” dedi.

Arda Turan Kimdir?

Turan, ilk hamileliğimde uzanma ve dinlenmesinin daha fazla olduğunu ama hiçbir zaman uzanıp “oturup bir şeyler yemeliyim” kafasında olmadığını ihtiyaç duyduğu zaman yemek yediğini zaten genelde de çok hareketli olduğunu söyledi. Şimdilerde ise 2. hamileliğini yaşadığını ve sorumluluklarının oğlu Hamza ile daha da arttığını dile getiren Turan, oğlunun aktivite yaşlarında olduğunu kendisinin de hareketli olduğu için kilo dengesini tutturmak için biraz daha fazla yemek yediğini açıkladı. İlk hamileliğine göre ise 1 kilo daha düşük olduğunu ayrıca dile getirdi.

“Öncelikle Eşimin Yanımda Olmasını Çok İsterim.”

Aslıhan Turan, hamileliğinin 31. haftasında olduğunu ayda 1 doktoruna gördüğünü, ilk kez böyle bir dönemde olduğu için dikkatli olduğunu söyleyerek ekledi “Korona ile yaşamayı öğrenmek gerekiyor.” Doğacak çocuğuna da bu dönemleri anlatacağını söyleyen Turan, doğuma tek gireceğiyle ilgili haberler için “Öncelikle eşimin yanında olmasını çok isterim. Annemin, kayınvalidemin çekirdek ailemin yanımda olmasını çok isterim fakat bu süreçte kimsenin sağlığını riske atmak istemem o yüzden de gerekirse kendi başıma giderim demiştim.” diye kendisinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Canlı Yayında ARDA TURAN Sürprizi

ALEM TALKS’un canlı yayını esnasında Aslıhan Turan’ın yanına eşi Arda Turan’ın geldi. Başka canlı yayında olduğunu bitirip geldiğini eşi Aslıhan’ın ilk kez canlı yayın yaptığını açıklayan Turan, “Kendi yayınım varken bir ara sizin ALEM TALKS yayınınız açmaya çalışıyordum.” dedi. Seyahat planlarını Arda Turan’a göre planladıklarını söyleyen Aslıhan Turan, öyle hafta sonu şuraya gidelim diye hızlı plan yapamadıklarını söyledi.

“Hijyenimize Dikkat Edip Ve Ruh Halimizi Dengelememiz Gerekiyor.”

Turan, Pandemi sürecindeki hamileler için panikten, endişeden kaygıdan uzak olunması gerektiğini, annenin hissettiğini karınlarındaki çocuğunda hissettiğini söyledi. Bunun dışında 7. Aydan sonda solunum sıkıntısı çekildiğini, hamilelerin Koronaya yakalandıklarında ekstra sıkıntı çekeceklerini doktorlardan öğrenen Turan kendisini izleyenlere de biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Turan “Hijyenimize dikkat edip ve ruh halimizi dengelememiz gerekiyor. Bu iki kurala uysak iyi olur.” dedi.

“Kendim Kilo Almayacağım Diye Karnımdaki Çocuğu Düşünmemezlik Yapamam.”

Yayını izleyenler tarafından sorulan yemek öğünleriyle ilgili Aslıhan Turan “Öğün olarak beslenmiyorum. Kahvaltı en sevdiğim öğün. Kahvaltımı sağlam yaparım. Yumurtayı çok severim. Bebek içinde önemli aynı zamanda o beni tok tutuyor. Bu şekilde güne başlıyorum. Protein, kalsiyum almak durumundayım özellikle bu zamanlarda. Yoğurt, musli yapıyorum. Karbonhidrat olayı bende çok yok. Özellikle bu aylarda ona dikkat ediyorum. Tabi canım çekince yiyorum. Kendim kilo almayacağım diye karnımdaki çocuğu düşünmemezlik yapamam. Bunu hiçbir anne adayı yapmaz. “dedi.

“Hayatımda Hiçbir Zaman Saç Boyamadım.”

Saçının ve yüzünün parlaklığını soran takipçilerine Turan “Şunu söyleyeyim hayatımda hiçbir zaman saçımı boyamadım. Hiçbir zamanda ihtiyaç hissetmedim. Sadece hamilelik döneminde saç ve kaşlar çok dökülür. Bu yüzden badem yağı kullanıyorum. Ayrıca ilik suyu içerim. Hem saçlara hem cilde hem de bağırsaklar için önemi var. Cilt temizliği önemli.” dedi.

“Ben Neden Bu Lüksü Vereyim O Kişiye?”

Çok instagramda aktif olmadığını hatta telefonda aktif olmadığını söyleyen Turan, öyle bir zamanının olmadığını çocuğunun çok hareketli olduğunu ve bir hareketini bile kaçırmaması gerektiğini söyledi. Instagramının kilitli olmasının açıklamasını ise “Ben bakıyorum bazı hesaplar hakaret için açılmış. Ya hakaret edecek ya bakacak çıkacak bana. Ben neden bu lüksü vereyim o kişiye? Bayadır kapalı senelerdir bu böyle. Çok beğendiğim resimleri videoları paylaşıyorum tabi.”

En Büyük Hayalim Anne Olmaktı.”

En büyük hayalinin anne olduğunu hatta biraz kalabalık aile sevdiğini söyleyen Turan kendisinin çok kalabalık bir ailesi olmadığını eşi Arda Turan’ın ailesi gibi kalabalık bir ailelerinin olmasını dilediğini söyledi.

Aslıhan Doğan Turan İle Canlı Yayın
Aslıhan Doğan Turan İle Canlı Yayın

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler