Ana SayfaDedikoduAslıhan Doğan Kanlar İçinde Kaldı!

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan Kanlar İçinde Kaldı!

Mart ayında evlenen Aslıhan Doğan ve Arda Turan talihsiz bir kaza geçirdi. İddiaya göre, pilates yaparken aletin demirini kafasına düşen Aslıhan Doğan kanlar içinde kaldı. Detaylar haberimizde…

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan Hamile!

Aslıhan Doğan Kanlar İçinde Kaldı!

Arda Turan Kimdir?

Bir küs bir barışık aşkları ile gündeme gelen Aslıhan Doğan ve Arda Turan, 11 Mart’ta sade bir tören ile evlenmişlerdi. Törenin sade olması Zeytin Dalı Operasyonu olmasıydı, ayrıca düğünde pasta yerine zeytinyağlı ve börek ikram edilmesi uzunca süre konuşulmuştu. Evlendikten kısa süre sonra hamilelik haberleri ile gündeme gelen çift talihsiz bir kaza geçirdi.

Aslıhan Doğan Turan Kimdir? 

İddialara göre; Aslıhan Doğan hamileliği süresince çok kilo almamak ve sağlık bir süreç geçirmek için spora devam eden taze gelin, talihsiz bir kaza geçirmiş. Pilates yaparken kafasına pilates aletinin demiri düşmüş. Kaşı açılan ve kanlar içinde kalan Aslıhan Hanım, apar topar Acıbadem Maslak Hastanesi’ne götürülmüş. Hastanede Aslıhan Hanım’ın kaşına tam 18 dikiş atılmış. Kazayı duyan Arda Turan, acele bir şekilde hastaneye gitmiş ve çok üzüldüğü her halinden belli oluyormuş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler