Ana SayfaDedikoduMurat Karabova'dan Çarpıcı Deniz Seki Açıklaması

İlgili Postlar

Murat Karabova’dan Çarpıcı Deniz Seki Açıklaması

Faruk Salman ile sürpriz ayrılığından sonra özel hayatı ile gündeme gelmeye devam eden Deniz Seki için, adı aşk dedikodularına karışan Murat Karabova’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde…

Murat Karabova’dan Çarpıcı Deniz Seki Açıklaması

Deniz Seki Kimdir?

Faruk Salman ile sürpriz ayrılığından sonra özel hayatı ile gündeme gelmeye devam eden Deniz Seki için, adı aşk dedikodularına karışan Murat Karabova’dan çarpıcı açıklamalar geldi. İlk önce gündeme Seda Sayan’ın eski sevgilisi olan Murat Karabova ile Deniz Seki, daha sonra Deniz Seki, işletmeci Tayfun Topal ile el ele görüntülenmesi herkesi şaşırtmıştı. Galerici Murat Karabova’dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Sürpriz aşkın ardından Murat Karabova ilk kez ‘Duymayan Kalmasın’ adlı magazin programına konuştu. Murat Karabova, “Deniz Hanım’la güzel vakit geçirdik, dertleştik, konuştuk. Son dönemde sanatçı olduğu için birkaç yakın arkadaşı, fikir üretmeye başladı bizim için. Bizim görüşmemize karışılmaya başlandı. Yakınları da ‘Güzel yakıştınız. El ele çıkın’ gibi söylemlerde bulundu. Ben de bunun şu anda olamayacağını, Deniz’e de bu tür ilişkide ben kimseyi dinlemeyeceğimi, gerçeklerle yaşayacağımı ve gerçeklerle yaşatacağımı anlattım.

İnsanların karışması beni biraz endişelendirdi. Ben bu konularda titiz bir adamım. Çünkü elini tuttuğum kadının sonuna kadar arkasında olmam gerekiyor.Bu durum beni huzursuz etmeye başlayınca, ‘1 hafta 10 gün birbirimize müsaade edelim. Nerede olacağımızı, ne şekilde olacağımızı görelim.’ dedik. Sonra Deniz beni Çeşme’ye çağırdı. Ben gitmedim, işlerim vardı. Çeşme’de bir takım şeyler gördük, bir takım şeyler ortada. Ben şunu bilirim. Güzel bakmıştır, güzel sevmiştir. Duyguları olan bir kadın.

Ben belki bir adım geride durdum. Olanlar benim biraz son dönemde ilgisizliğimdir. Ben o eli tutmuş olsaydım, zaten bırakmazdım. Ama benim bu eli tutabilmem için zamana ihtiyacım vardı. Hızlandırılmış durumları sevmiyorum. Ama o bu sürece sabır gösteremedi. Bir tane gerçek var. Onu da o biliyor. Bu yaşananlardan sonra son pişmanlık fayda etmez. Herkes gerçekten iyi olsun, ben çok istiyorum.” açıklamaları yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Deniz Seki Yeni Sevgilisi İle El Ele Yakalandı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler