Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Ozan'ı Korumak İçin...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Ozan’ı Korumak İçin Kendisini Feda Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 14. yeni bölümüyle 24 eylül cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ozan, Çağla’ya evlenmekten vazgeçtiğini söyler. Ancak Çağla, ailesine bu şoku yaşatmamak için kendisiyle bir süre evlilik oyunu oynamasını ister. Çınar, Esra ile Antalya’ya gidip orada çalışma yapmak ister. Ozan, Esra’nın gitmesine karşı çıkar. Çınar’ın uçağa geç kalmasını sağlayıp o uçağa kendisi biner. Aşk Mantık İntikam 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esra, Ozan’ı korumak için kendisini feda ediyor ve ona Çınar’dan hoşlandığını söylüyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra Ozan’ı Korumak İçin Kendisini Feda Ediyor!

Aşk Mantık İntikam 14. bölüm 1. fragmanında; Çınar, Ozan’ı bulup onu yumruklamaya başlıyor. Esra, kendi elleriyle Ozan’ın yaralarını pansuman ediyor. Çağla, Esra’dan kurtulup Ozan’la evliliğine devam etmek istiyor. Ozan, Esra’dan beklemesini hemen Çağla’yla boşanacağını söylüyor. Esra, onunla birlikte olamayacaklarını kendisinin Çınar’dan hoşlanmaya başladığını söylüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 14. bölüm 1. fragmanı…

 

AŞK MANTIK İNTİKAM 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Düğün günü, Esra’nın kendisinden bebeğini kaybettiği için ayrıldığını öğrenen Ozan, onunla konuşmaya gider. Döndükten sonra ise Çağla’ya bu evliliği yapamayacağını söyler. Çağla, ailesine bu şoku yaşatmak istemediğini, bir süre kendisiyle evli kaldıktan sonra ayrılabileceklerini söyler.

Ozan, Çağla ile evlenmeyi kabul eder. Düğünden sonra ikili kimsenin bir şey anlamaması için balayına İtalya’ya gider. Çınar ile Esra ise, kendilerini işlerine verir. Bir hafta sonra Çağla ile Ozan, yurt dışından döner.

Çağla, Esra’yı her gördüğünde ona evliliği hakkında onu üzecek şeyler anlatır. Ozan ise, telefonlarına cevap vermeyen Esra’yı yanına çağırıp konuşur. Ona, Çağla’yla gerçekten evli olmadıklarını hala onu çok sevdiğini söyler.

Esra ise, onun evli olduğunu, daha fazla zor durumda kalmamak için kendisinden uzak durmasını söyler. Çınar, yazılımı Antalya bölgesine tanıtmayı ve 6 aylığına oraya Esra’yla gitmeyi planlar.

Esra, Ozan’dan uzak kalmak için bu teklifi kabul eder. Çağla, yine Esra’ya evliği hakkında bir şeyler anlatmaya çalışırken Esra, daha fazla dayanamayıp ona, evliliklerinin gerçek olmadığını bildiğini, bir daha kendisine böyle oyunlar oynamamasını söyler.

Çınar ile Esra, bir kutlama düzenleyip Antalya’ya gideceklerini açıklar. Ozan, herkesin içinde Çınar’a bunu yapmasına izin vermeyeceğini söyler. Çınar, Ozan’dan bunu istememesinin asıl nedenini açıklamasını ister.

Ozan, bir genel kurulu toplantısı yapıp Antalya işini iptal etmek ister. Ama iş oylamaya sunulunca Çınar’ın teklifi kabul edilir. Esra ile Çınar, Antalya’ya gitmek için hazırlanır. Ozan, Çınar’ın hava alanına geç kalmasını sağlar. Esra ise, Çınar’ı beklerken yanında Ozan’ı görür.

Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Esra İçin Her…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler