Ana SayfaDedikoduAşk bitti sansür gitti!

İlgili Postlar

Aşk bitti sansür gitti!

Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol, Alişan ile nişanlıyken kıyafetlerine çok dikkat ediyordu. Alişan‘dan ayrılan Eda sporcu sütyeniyle fotoğraf paylaştı.

Esra Erol‘un kız kardeşi Eda Erol ve Alişan 29 Haziran’da nişanlandı. Kasım ayında evlenmeyi planlayan çift eylül ayında yollarını ayırdı.

 

Ayrılık İddialardan hangisi doğru bilmiyoruz. Ama Eda Erol Alişan ile birlikteyken dekolteli veya açık fotoğraflar paylaşmıyordu.Hatta göğüs dekoltesine balonla sansür koyuyordu.

Aşk bitti sansür gitti.

Eda Erol Alişan ile birlikteyken dekolteli veya açık fotoğraflar paylaşmıyordu.Alişan çok kısa sürede sevgili yapınca Eda da dekoltesine sansür uygulamayı bıraktı.Yeni bir aşka yelken açan Alişan, Eda’ı çabuk unuttu.

Eda da kendisine sansür uygulamayı bırakarak sporcu sütyeni ve  taytı ile Instagram’dan bir poz paylaştı.

Alişan’a ‘Ne kaybettiğine bir bak

Eda Erol’un  sporcu sütyeni ve  taytı ile pozu sosyal medyada “Alişan’a ‘Ne kaybettiğine bir bak’ mesajı veriyor şeklinde yorumlandı.

 

 

Ne Olmuştu

Alişan ile evliliğin eşiğinden dönen Erol, sosyal medyada Alişan hayranlarından gelen yorumlar sonrası çıldırdı. “Alişan sayesinde ünlü oldun” diyen bir takipçisine  Erol’un yanıtı sert oldu.

Alişan ile yaşadığı beraberlik süresi boyunca magazin gündeminin zirvesinden inmeyen Esra Erol’un kardeşi Eda , sosyal medyada Alişan hayranlarının yorumları sonrası adeta çıldırdı.

Erol, şarkıcı Alişan ile nişanlanmış, düğüne 2 ay kala ise sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Ayrılığın ardından işlerine ağırlık veren ve magazin basınının ilgi odağı haline gelen Erol, bakım için klinikte ‘Kışa hazırlık’ notuyla paylaşım yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler