Ana SayfaÜnlüler2017 Yılının En Magazinel Düğünü

İlgili Postlar

2017 Yılının En Magazinel Düğünü

2017 Yılının magazin gündemine bomba gibi düşen olaylarda bu sefer 2017’nin en magazinel düğünü hangisiydi? konusunu ele alıyoruz. Yazıya geçmeden önce sizce yılın en magazinel düğünü hangi çiftin düğünüydü? Bakalım tahmininiz doğru mu?

Binlerce kişinin katıldığı ankette 2017 yılının en magazinel düğünleri listelendi ve kullanıcılardan bu düğünleri oylamaları beklendi. Oylamalarda 2017 yılının en magazinel düğünleri olarak Şeyma SubaşıAcun Ilıcalı, Fahriye EvcenBurak Özçivit, Rüzgar Erkoçlar– Tuğba Beyazoğlu, Almeda AbaziTolgahan Sayışman gibi ünlü isimler yer aldı. Bu düğünlerden en magazinel düğününü seçecek olan kullanıcılar en çok Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın düğününü seçtiler.

2017’nin En Magazinel Düğünü

Oylama sonuçlarına göre 2017 yılının en magazinel düğünü Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın düğünü olurken, bu düğünü takip eden en magazinel düğün ise Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin düğünü oldu. Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu’nun düğünü de 3. olurken onları Almeda Abazi – Tolgahan Sayışman çiftinin düğünü takip etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler