Ana SayfaDedikoduYılın Aşkından Romantik Fotoğraf!

İlgili Postlar

Yılın Aşkından Romantik Fotoğraf!

Alişan ve Buse Varol İkilisinden İlk Fotoğraf Romantik Bir Açıklamayla Alişan’dan Geldi!

Alişan’ın ekranlarda yeni oynamaya başlayan ‘Dostlar Mahallesi’ dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk dedikoduları magazin gündemine yayılmıştı. Bu dedikoduları doğrulayan ikili aşklarını sosyal medyadan itiraf ettiler. Alişan, yılın aşkından sosyal medya hesabında ilk fotoğrafı paylaştı. Üstelik, romantik bir açıklama yaptı.

“Hoşgeldin Yanıma, Hayatıma Hoşgeldin”

Geçtiğimiz günlerde aşk yaşadıkları ortaya çıkan şarkıcı Alişan ve Buse Varol aşklarını sosyal medyada bir kalple ilan etmişti. Sosyal medyada Buse Varol bir fotoğraf paylaşmıştı, Alişan ise yorum yaparak bir kalp ifadesi bırakmıştı. İkilinin ilk görüntülenmesi ise bir davette olmuştu. Hatta Alişan’ın, eski nişanlısı Eda Erol’un ablası Esra Erol ile de bu mekanda pişti olması büyük yankı uyandırmıştı.

Alişan, aşk yaşadığı Buse Varol ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya da takipçileriyle paylaştı. Sosyal medyada ilk kez fotoğraf paylaşacak olan Alişan romantik bir açıklama yaptı. Fotoğrafın altına, “Hoşgeldin yanıma, hayatıma hoşgeldin” notunu düşen Alişan’ın takipçileri de bu aşka destek verdi.

Yılın Aşkından İlk Fotoğraf!

Eda Erol’un Aşkı Bitti, Sansür Gitti

Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol, ünlü şarkıcı Alişan ile evlilikten son anda dönmüştü. Alişan, çok kısa sürede sevgili yapınca Eda da dekoltesine sansür uygulamayı bıraktı. Buse Varol ile yeni aşka yelken açan Alişan’a, Eda Erol sansürü kaldırarak cevap verdi. Eda Erol, Alişan’la olan ilişkisinden ve bunun bitmesinden bu yana ilk defa  instagramda sporcu atleti ve tayt ile fotoğraf paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler