Ana SayfaDedikoduOsmanlı ve Türkiye İçin Söyledikleriyle Ayakta Alkışlandı!

İlgili Postlar

Osmanlı ve Türkiye İçin Söyledikleriyle Ayakta Alkışlandı!

Osmanlı ve Türkiye’den Övgüyle Bahseden Van Damme’ın Sözleri Ayakta Alkışlandı

Her bölümüyle büyük ilgi toplayan Beyaz Show, bu haftaki bölümünde ünlü Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme geldi. Osmanlı İmparatorluğu’ndan övgüyle bahsedip Türkiye’nin gelecekte çok iyi yerlerde olacağını belirten Van Damme, “Bu geleceğe katkı sunmak için buradayım” dedi.

Türkiye ve Osmanlı İçin Dedikleri Ayakta Alkışlandı

Daha öncede Türkiye’de yatırım yapacağı haberleriyle gündeme gelen Van Damme, Türklere övgüler yağdırdı. Türk insanını ve Türkiye’yi her seferinde sevdiğini dile getiren Damme’nin söyledikleri Beyaz Show’da ki izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Bahsettiği övgülerden sonra sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve herkes tarafından takdir edildi.

Ünlü Hollywood yıldızı, “Türk insanını kendime benzetiyorum” dedi. Osmanlı İmparatorluğundan ve Türkiye’den bahseden Damme, Türkiye’nin ileride çok iyi yere geleceğine inandığını söyledi. Van Damme,”Türkiye, Osmanlı İmparatorluğundan kalma muhteşem bir geçmişe ve kültüre sahip. İnanıyorum ki Türkiye’nin geleceği de mükemmel.” Katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyleyen Damme ekledi”Ben de bu geleceğe nasıl katkı sunabilirim onun için buradayım” şeklinde konuştu. Bu sözler uzun süre alkışlandı.

Osmanlı ve Türkiye İçin Söyledikleriyle Ayakta Alkışlandı!
Osmanlı ve Türkiye İçin Söyledikleriyle Ayakta Alkışlandı!

 

.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler