Ana SayfaDedikoduAsena, Caner Erkin ve Şükran Ovalı'yı kıskandı mı?

İlgili Postlar

Asena, Caner Erkin ve Şükran Ovalı’yı kıskandı mı?

Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin ile kızları Mihran’a 7 aylık hamile olan ikinci eşi Şükran Ovalı, Instagram hesaplarında romantizm dolu fotoğraflar paylaşarak adeta dosta düşmana göz dağı verdiler. Türkiye Spor Toto Süper Lig’in sona ermesiyle birlikte tatile giren Caner Erkin, 7 aylık hamile eşiyle çıktıkları tatilden mutluluk pozları paylaştı ve adeta aşk tazelediler. Paylaştıkları romantik pozlar sonrası Asena, Caner Erkin ve Şükran Ovalı’yı kıskandı mı?

Caner Erkin paylaştıkları romantik fotoğrafların altın “Herkes hayalini yaşasın dilerim. Etrafımda güçlü ve iyi kadınlar var, şükür.” notunu düştü.

Şükran Ovalı Kimdir?

Caner Erkin ve Şükran Ovalı

Caner Erkin’in ve 7 aylık hamile eşi Şükran Ovalı dostu düşmanı kıskandıran mutluluk pozları paylaştı.

Asena Atalay Kimdir?

Caner Erkin ve Şükran Ovalı
Caner Erkin ve Şükran Ovalı

Caner Erkin’in paylaştığı romantik fotoğraflardan kısa süre sonra Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay hemen reaksiyon gösterdi.

Caner Erkin Kimdir?

Velayet Davası Devam Ediyor

Asena Atalay Kıskançlık

Asena Atalay, Instagramhikayesinde “Allah akıl versin. Amin” anlamına gelen bir emoji paylaşarak adeta takipte olduğu gösterdi. Asena Atalay’ın takipçileri de bu paylaşıma kayıtsız kalmadı. Asena Atalay’ın paylaştığı Instagram hikayesinin ardından sıkı takipçileri hemen duruma tepki gösterdi.

Asena Atalay ve Caner Erkin’in velayet davasında bilirkişi raporu ortaya çıktı! Caner, oğlunu alabildi mi?

Asena Atalay Kıskançlık

Sıkı takipçileri “Asena eski eşini kıskandı”, “Caner’in mesajının arkasından bu ne şimdi!” şeklinde yorumlar yaptılar. Sıkı Instagram takipçileri verdikleri tepkilerle adeta magazin haberleri dünyasına haberi servis ettiler.

Caner Erkin, Oğluma Verdiğim Parayı Asena Harcıyor!

Asena Atalay Kıskançlık

Caner Erkin ile Asena Atalay’ın 5.5 yıl süren evliliklerinin ardından 2 yıl kadar önce olaylı bir şekilde boşanmıştı. Caner Erkin ile Asena Atalay’ın 7 yaşındaki oğulları Caner’in velayet davası ise devam ediyor.

Asena Atalay ve Caner Erkin’in Mal Paylaşımı Davasında Şok Karar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler