Ana SayfaÜnlülerAsena Atalay'dan Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Hakkında Şok Açıklama!

İlgili Postlar

Asena Atalay’dan Serdar Ortaç’ın Eşi Chloe Hakkında Şok Açıklama!

Asena Atalay, bugün katıldığı magazin programı olan’Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ da,Serdar Ortaç’ın eşi  Chloe Loughman hakkında şok iddialarda açıklamalar yaptı. Sunucu Asena Atalay neler söyledi, detaylar Haberimizde..

Caner Erkin ile Evli Olduğu Dönemde Berkay’la Görüntülenen Asena Atalay’dan Arda Turan ve Berkay Tartışmasına Çarpıcı Yorum!

Asena Atalay’dan Serdar Ortaç’ın Eşi Chloe Hakkında Şok Açıklama!

Futbolcu Caner Erkin’le evliliğinden sonra adını duyuran Asena Atalay, bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk olarak katıldı. Magazin haberleri hakkında yorum yapan Asena Atalay yayında, Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughman’ın Miami’de motosiklet kazası geçirmediğini iddia etti.

Asena Atalay kimdir?

“Chloe Loughnan Gittiği Bir Barda Darp Edildi”

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan’ın kaza geçirdiği haberine yorum yapan 28 yaşındaki sunucu Asena Atalay, Chloe’nin kazada kolunun kırılması ve vücudunda çatlaklar oluşmasıyla sonuçlanan olayla ilgili  ‘Motosiklet Kazası’ denilerek, gerçek durumun saklandığını belirtti. Asena Atalay, Serdar Ortaç’ın eşi 26 yaşındaki Chloe Loughnan’ın, Miami’de gittiği bir barda darp edildiğini iddia etti.

Serdar Ortaç kaza geçiren eşi Chloe’nin yanına neden gitmiyor?

Olay sonrası fotoğrafı çıkan Chloe’nin kolundaki sargılar dikkat çekmişti;

Serdar Ortaç kimdir?   Chloe Loughnan kimdir?

‘2. Sayfa’: “Bize De Bu Yönde Bir Bilgi Geldi.”

Kanal D ‘2. Sayfa’ programının sunan, Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı da Bize de bu yönde bir bilgi geldi.” diyerek Asena Atalay’a destek verdiler.

Serdar Ortaç: “Bir Bildiğim Var Herhalde”

ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç ise iki hafta önce ABD Miami’de kaza geçiren eşi Chloe Loughnan’ın yanına gitmemişti. Konu hakkında detaylı açıklama yapmayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Kıbrıs konserinden sonra muhabirlerin ısrarlarına sorularına dayanamayarak  “Bir bildiğim var herhalde” demişti.

Chloe Loughnan kaza ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler