Ana SayfaÜnlülerArmağan Çağlayan'ın Huysuz Virjin Açıklaması

İlgili Postlar

Armağan Çağlayan’ın Huysuz Virjin Açıklaması

‘Huysuz Virjin’ olarak bilinen usta sanatçı Seyfi Dursunoğlu’nun hayatı beyazperdeye yansıtılıyor. Filmin danışmanlığını yapan Armağan Çağlayan, “Senaryoyu yazıyoruz. Benim için çok zor bir iş” dedi. Çağlayan, Dursunoğlu’nu kimin oynayacağı ile ilgili ise, “Daha oyuncular düşünülmedi” ifadelerini kullandı.

Armağan Çağlayan kimdir?

Huysuz Virjin’in Hayatı Film Oluyor

‘Huysuz Virjin’ karakteriyle bir dönem Türk televizyonlarına damgasını vuran Seyfi Dursunoğlu’nun hayatı film oluyor. Geçtiğimiz yıl 87 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçının filmine danışmanlık yapan ve Dursunoğlu’nun yakın dostu olan Armağan Çağlayan, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü televizyoncu, “Seyfi Bey, dünyada 65 yaşında star olan ilk isim olabilir. Dolayısıyla film nereden başlayacak bilmiyoruz. Gençliği mi, yoksa starlığı mı olacak daha karar veremedik. Oyuncular henüz düşünülmedi ama filmin yönetmeni belli gibi.” ifadelerini kullandı.

Çağlayan, “Seyfi bey ile uzun yıllar çalıştığımdan dolayı benim için zor bir iş. Ünlü olmadan önceki hayatı da yazılıyor. Ünlü olduğu kısım sizin gördüğünüzden daha başka. Eğer iyi yazmayı becerebilirsek iyi bir film çıkacak. Seyfi Bey’in zamanına göre çok cesur ve ilginç bir hayatı var. Ben danışman olarak iyi bir tercihmiyim onu da bilmiyorum. Seyfi Bey ile ilgili korumacı bir tavrım var, ondan da kurtulmam lazım. Ekip bundan nefret ediyor olabilir.” şeklinde konuştu.

Armağan Çağlayan Projelerini Anlattı

Armağan Çağlayan yeni projelerini açıkladı. Armağan Çağlayan Habertürk’te Kübra Par’ın sunduğu ‘Açık ve Net’ programına konuk olmuştu. Çağlayan kanalı hakkında ;

‘Orayı büyütmek istiyorum. Neredeyse dijital platforma yakın içerik sunmak istiyorum. Şuan da sitcom hazırlıyorum. Uçuk kaçık masallar diye yeni bir formata başladık. Onun da kendine has bir seyircisi olacak. 15 dakikalık her hafta devam eden sitcom yapacağız. Halil Sezai ile anlaştık. Akustik müzik programı yapacağız’ dedi.

Armağan Çağlayan’a canlı yayında doğum günü sürprizi!

Merak etmediği hiç bir konuğu davet etmediğini belirten Armağan Çağlayan izleyiciler tarafından en çok Müge Anlı ve Yıldız Tilbe’nin konuk olması isteniyor dedi ve ‘Müge Anlı bugüne kadar kendi programı dışında hiç bir programa katılmıyor ve bu yüzden benim programıma katılacağını düşünmüyorum. Yıldız Tilbe’yi ise programa davet ettik fakat Yıldız hanım programı telefondan çekelim dedi. Yıldız hanımın bir gün geleceğini umuyorum’ diyerek ekledi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler