Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın 'dan "Gençleşmek için bebek plasentası yedi" İddiasına Yanıt

İlgili Postlar

Demet Akalın ‘dan “Gençleşmek için bebek plasentası yedi” İddiasına Yanıt

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ‘ın bebek plasentası yiyerek, gençleştiği öne sürüldü. Hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Akalın, “Kafayı mı yediniz? Allah akıl fikir versin size. Yani gerçekten inanamıyorum” şeklinde isyan etti. Detaylar haberimizin devamında…

Demet Akalın Kimdir?

Kafayı mı Yediniz?

8 yaşındaki Demet Akalın hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının bebek plasentası yiyerek, gençleştiği öne sürüldü. Akalın, çıkan iddiaların sonrasında açıklama yaptı. Demet Akalın, “Kafayı mı yediniz? Allah akıl fikir versin size. Yani gerçekten inanamıyorum. ‘Bebek bir şeyi mi yiyorsun?’ diyorsunuz. Ne diyorsunuz? Türkçe konuşun! Kafayı mı yediniz? Ben seneler sonra kelle paçayı zor yemişim. Cilt bakımını da artık evde kendim yapıyorum. Kendinize gelin… Kim yaptırıyor bunları merak ediyorum, tahmin ettiğim kişiyse Allah seni zaten benzetmiş, Allah’ın cezası!” ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya’dan Demet Akalın’a Yanıt

Bebeğinin Plasentasını Yiyen Ünlüler

2015 yılında oğlu Saint West’i dünyaya getiren Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian, bebeğinin plasentasını yediğini açıklamıştı.

Kardashian, kendi blogundan yaptığı açıklamasında doğum sonrası depresyondan korunmak amacıyla bebeğinin plasentasını günlük olarak hap şeklinde aldığını ifade etmişti.

Daha önce Tom Cruise’un “bebeğinin plasentasını” yediğinin öğrenilmesinden sonra ünlüler arasında moda olduğu ve hatta başka plasentalara para ödenerek, alındığı ortaya çıkmıştı.

PLASENTA NEDİR?

Plasenta, hamilelik boyunca anne ile bebek arasındaki besin alışverişini sağlayan, rahim içerisinde bebekle birlikte büyüyen ve doğumdan hemen sonra vücut dışına atılan geçici bir organdır. Anne karnındaki bebek, gebelik boyunca göbek kordonu vasıtasıyla plasentaya bağlı olarak yaşar. Doğumdan sonra göbek kordonunun kesilmesiyle bebeğin plasenta ile olan bağı sona erer.

Hastalık Sürecinde En Yakınımdakileri Bile Sildim

Akalın geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Şarkıcı; “Hastalık sürecinde en yakınımdakileri bile sildim” diyen popçu, sözlerine şu şekilde devam etti; Destek olanlar çok oldu ama bana ‘İşi bırakıyorsun değil mi?’ diye mesajlar atıldı. Bu süreçte İrem Derici ve Tarkan gibi birçok ünlü arkadaşım aradı. İrem sayesinde her gün kelle paça içtim. Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, bana bitkisel ilaçlar yolladı.” açıklaması yapmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler