Ana SayfaÜnlülerKoronavirüse Yakalanan Deniz Akkaya'dan Haber Var!

İlgili Postlar

Koronavirüse Yakalanan Deniz Akkaya’dan Haber Var!

Koronavirüse yakalanan manken Deniz Akkaya, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı. Hastalığın ciğerlerine kadar indiğini ve öksürük krizleri yaşadığını ifade eden Akkaya, son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Deniz Akkaya kimdir?

Hastaneye Yattım

Son dönemde girdiği polemikler ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Deniz Akkaya’nın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Virüsün etkilerine dayanamadığını ifade eden 43 yaşındaki Akkaya, tedavisine hastanede devam etme kararı almıştı.

Ünlü manken, “Evde beceremedim. Israr etmenin gereği yoktu ve hastaneye yattım” açıklamasını yapmıştı. Hasta yatağından paylaşımlarda bulunan Akkaya, sözlerine şu şekilde devam etmişti:

“Aslen en baştan niyetim hızlıca atlatıp, ‘Bakın, sağlıklı yaşamın mükafatı’ demek isterdim size. Ancak hayatında hiç ciddi bir sağlık sorunu yaşamamış biri olarak bana inanılmaz ağır geldi. Belli ki hastanede bir süre kalacağım. Buyurun şu dört günde yaşadıklarımı sizlerle paylaşıyorum.”

Ciğerimde Sıkıntılar Var

Bir kere evde kalmaya ısrar etmek her zaman iyi fikir olmayabilir çünkü ciğerlerimde minik sıkıntıları bugün hemen görüntüleyip, kortizona başladılar. Yani evde kalmak yerine, iç sesiniz ‘Hastaneye git’ diyorsa gidin. Ayrıca ateşim sürekli 39’larda seyrediyor.

Öksürük krizim başladı bu ara. Ateş zaten baki, yani ateşim 38 olunca hissetmiyorum öyle diyeyim. Eklem ağrımda azalma var ilk günlere göre. Unutmayın ki bana bir şey olmaz. Eskiden beter enerjik bir energizer tavşanı gibi kalkacağım bu yataktan.

Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Verdi

Ayşe adında bir kızı olan Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Akkaya, gönderisinde, “Bugün hastaneden çıkmış bulunuyorum. Kalıcı hiçbir hasar kalmadan, hayata sağlıklı yaşama ve yaşamaya devam ediyor olacağım” ifadelerini kullandı.

Koronavirüsü yenen ünlü manken hikayesinden yer verdiği paylaşımında ise, “Sağlıkla eve döndüm. Tüm kalpten soran, arayan herkese kalp…” dedi.

Koronavirüse Yakalandığını Duyurmuştu

Akkaya, koronavirüse yakalandığını şu sözlerle duyurmuştu:

Herkese merhaba… O gün geldi, çattı. Bendeniz de salgının kucağına düştüm. Sinsice bünyemize yerleşen bu hastalık geçene kadar, sizlere sümüklü peçete, nefes darlığı storyleri ve yatak videoları atamayacağım..

Deniz Akkaya ‘nın Bu Kez Hedefi Hadise Oldu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler