Ana SayfaÜnlülerArdan Turan'ın Eşi Aslıhan Turan, Hamileliğinin Son Günlerinde Göz Kamaştırdı!

İlgili Postlar

Ardan Turan’ın Eşi Aslıhan Turan, Hamileliğinin Son Günlerinde Göz Kamaştırdı!

Hamileliğinin son günlerinde olan Aslıhan Doğan Turan, eşi Ünlü Futbolcu Arda Turan’la birlikte Müjgan Ferhan Şensoy’un düğününde görüntülendi. Haberler Detayımızda..

Arda Turan’dan Ters Köşe!

Ardan Turan’ın Eşi Aslıhan Turan, Hamileliğinin Son Günlerinde, Düzgün Fiziği ile Büyüledi!

Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy, üç yıllık sevgilisi Cem Öğet ile dün akşam evlendi. Gecede, 7,5 aylık hamile olan Aslıhan Doğan, düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine toplamayı başardı. İstanbul Tarabya’daki Fransız Bahçeleri’nde gerçekleşen nikah törenine iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından çok sayıda konuğun katıldığı görüntülendi. Gecedeki Davetliler arasında Başakşehirli ünlü futbolcu Arda Turan ve hamile eşi Aslıhan Doğan Turan da vardı. Hamileliğinde son zamanlarını yaşayan Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan ile kameraların karşısına geçip el ele poz vermeyi ihmal etmedi. Hamileliğinde çok fazla kilo almadığı görüntülenen Aslıhan Doğan’ın düzgün fiziği dikkatlerden kaçmadı.

Arda Turan Kimdir ?

Arda Turan ile Evlenen Aslıhan Doğan Turan, Hamileliğin Son Günlerinde Düzgün Fiziğiyle Dikkat Çekti

“Bir de kız istiyoruz”

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

Ünlü Çift, doğacak oğullarına Hamza Arda adını verecek. Ünlü Futbolcu, çok yakınlarına ”Arayı fazla açmayız. Bir de kız istiyoruz” diyor. Ünlü Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.

Arda Turan ile Evlenen Aslıhan Doğan Turan, Hamileliğin Son Günlerinde Düzgün Fiziğiyle Dikkat Çekti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler