Ana SayfaÜnlülerArda Turan'dan Ters Köşe!

İlgili Postlar

Arda Turan’dan Ters Köşe!

Ünlü futbolcu Arda Turan’dan ters köşe! Arda Turan, nasıl herkesi yanılttı? Gözde tatil merkezlerinden vazgeçmesinin sebebi ne? İşte Arda Turan haberi hakkındaki tüm detaylar…

Arda Turan’ın hamile eşi Aslıhan Doğan ilk kez karnı burnunda görüntülendi!

Baba Olmaya Hazırlanıyor

3 yıldır aşk yaşadığı Aslıhan Doğan ile geçtiğimiz Mart ayında süpriz bir şekilde nikah masasına oturan Arda Turan, yeni yatırımıyla ters köşe yaptı. Yakın bir zamanda erkek çocuk babası olmaya hazırlanan Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan’ın rahatı için hiç bir şeyden kaçınmıyor.

Arda Turan kimdir?

Sakinliği Seçtiler

Daha önce eşi ile gittikleri Bodrum-Çeşme gibi gözde tatil bölgelerinde sık sık magazin basını tarafından görüntülenen Arda Turan, bunun önüne geçmek için bu sezon herkesi şaşırttı. Sakinliği seçen çift, basının rağbet göstermediği Balıkesir Akçay’ı tercih etti.

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

650 Bin Lira

Ünlü futbolcu Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı. Yaklaşık 6,5 aylık hamile olan eşi Aslıhan Doğan’ın sakin bir ortamda hamilelik geçirmesini isteyen Turan, bu şekilde beachlerde görüntülenmelerinin önüne geçmek istiyor.

Eşiyle gün boyu Akçay’da denizin keyfini çıkaran başarılı futbolcu, boş zamanlarında bölgede bulunan esnafla da sohbet ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler