Ana SayfaÜnlülerArda Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan ilk kez karnı burnunda görüntülendi!

İlgili Postlar

Arda Turan’ın hamile eşi Aslıhan Doğan ilk kez karnı burnunda görüntülendi!

Arda Turan’ın hamile eşi Aslıhan Doğan Turan ilk kez karnı burnunda görüntülendi! Arda Turan ve hamile eşi Aslıhan Doğan Turan, baş başa tatillerinde görüntülendiler. ASlıhan Doğan Turan’ın büyümüş karnı dikkat çekerken, Arda Turan’ın eşinin göbeğini öpmesi gözden kaçmadı. Detaylar haberimizde…

Arda Turan’ın bebeğinin ismi ne olacak?

Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan tatilde

Ünlü futbolcu Arda Turan, hamile eşi Aslıhan Doğan Turan ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Tekneyle Cennet Koyu’na açılan Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan, baş başa tatil yapmanın tadını çıkarıyor.

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

Aslıhan Doğan Turan ilk kez karnı burnunda görüntülendi

Aslıhan Doğan Turan, teknenin içinden dışarıya çıktı. Karnının bir hayli büyümüş olduğu dikkat çeken Aslıhan Doğan Turan, bu hali ile ilk kez görüntülendi.

Arda Turan kimdir?

Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan’ı göbeğini öpmeye doyamadı

Arda Turan, hamile eşi Aslıhan Doğan Turan’ı göbeğini önce sevdi, sonra da öpücüklere boğdu. Arda Turan’ın babalık heyecanını yaşamaya çoktan başladığı dikkat çekti.

Bizi çekiyorlar, toparlan

Aslıhan Doğan Turan, teknenin ön kısmına geldi ve ayaklarını suya sokup serinlemeye çalıştı. Arda Turan, tam da bu sırada görüntülendiklerini fark etti ve “Bizi çekiyorlar, toparlan” diyerek eşi Aslıhan Doğan Turan’a hemen bir havlu getirip sardı. Önlem alan Arda Turan ve Aslıhan Doğan, ilerleyen saatlerde botla açıldı ve Türkbükü’ne gitti.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti bebek bekliyor. Geçtiğimiz Mart ayında Arda Turan ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Aslıhan Doğan Turan, şu sıralar altı aylık hamile. Ünlü çiftin bir erkek çocukları dünyaya gelecek. Çift, bu aralar anne ve baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler