Ana SayfaÜnlülerİrem Derici yeni imajı şaşırttı!

İlgili Postlar

İrem Derici yeni imajı şaşırttı!

Son günlerde depresyonda olduğuna yönelik haberlerle konuşulan İrem Derici yeni imajı ile görüntülendi. Ünlü şarkıcı, iddialara da açıklık getirdi.

İrem Derici sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti. Ünlü isim son dönemlerde deprrasyonda olduğu yönündeki haberleri konuşulurken, tüm bu iddialar sırasında şarkıcının sessiz kalması dikkat çekmişti. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan İrem Derici’nin dönüşü de oldukça farklı oldu.

İrem Derici’den bikini şov!

İrem Derici yeni imajı ile fotoğraflar paylaştı

İrem Derici ilk olarak siyah saçları ile fotoğraf paylaşarak bundan sonra saçlarını siyaha boyayacağını söyledi. Fakat bu durum daha sonradan anlaşıldı. Kısa süre içerisinde yeni fotoğraf paylaşan ünlü şarkıcı, önceki fotoğrafta peruk kullandığını itiraf etti.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici yeni imajı sahte çıktı!

Hayranları sanatçının saçlarını siyaha boyadığına inansa da bu durum kısa süre içerisinde ortaya çıktı. İrem Derici, hikaye kısmından paylaştığı videoda yeni imajının peruk olduğunu duyurarak gerçeği açıkladı. Sanatçının paylaştığı fotoğraf ise şöyleydi;

İrem Derici depresyonda mı?

Antalya’da tatil yaptığını söyleyen İrem Derici, depresyon iddiaları ile ilgili de konuştu. Ünlü isim “Depresyona girdi haberleri yanlış. Sadece kendimi dinledim, yaş 31 oldu, eski günleri özlemeye başladım. Hastaneye yatmadım. Yatsam, zaten söylerim. Şu anda yaşadığımız dünya zaten tımarhane. Bir psikologla görüşüyorum ama… Oturuyorum karşısına, klişe değil konuşmalarımız, ben espri yapıyorum karşılıklı gülüyoruz, 1 saat sonra çıkıyorum doktorun yanından” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler