Ana SayfaDedikoduArda Turan'ın kirası dudak uçuklattı!

İlgili Postlar

Arda Turan’ın kirası dudak uçuklattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nikah şahidi olduğu ünlü futbolcu Arda Turan, yeni evi için binlerce lira kira ödeyecek. Turan’ın, eşi Aslıhan Doğan ile birlikte oturacağı yeni evi için ödeyeceği kira bedeli şoke etti. İşte Arda Turan’ın yeni evinin kirası…

Arda Turan lüks villaya ne kadar kira ödeyecek?

Yıldız futbolcu Arda Turan’ın, geçtiğimiz hafta nikah masasına oturduğu Aslıhan Doğan ile birlikte oturacağı yeni evinin kirası ortaya çıktı. Arda Turan, Aslıhan Doğan ile birlikte yaşayacağı Çubuklu Vadi Evleri’nde bulunan üç katlı lüks katlı villaya aylık 25 bin lira kira ödeyecek.

Arda Turan kimdir?

Aslıhan Doğan Arda Turan’la nikah masasındayken, yakın arkadaşı Mina Başaran uçak kazasında can verdi!

Tadilata 150 bin lira

Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin, lüks villalarının tadilatına, 150 bin lira harcadıkları iddia ediliyor. İddiaya göre; Arda Turan villanın bahçesine küçük bir futbol sahası yaptırmış.

Arda Turan ve Aslıhan Doğan’ın nikah töreni

Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti, geçtiğimiz hafta Pazar günü nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin nikah şahitliğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. Nikah töreni, az sayıda davetlinin katılımı ile Çubuklu Vadi Evleri’nde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı, nikah şahitliğini yaptığı törende takı olarak iki tane bilezik taktı.

Arda Turan, nikahtan önce yaptığı açıklamada ülkenin ve askerlerin verdiği mücadeleden dolayı düğün yapmayacaklarını açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler