Ana SayfaKimdirİlber Kabaoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

İlber Kabaoğlu Kimdir?

Son zamanlarda tecrübeli oyunculardan ziyade genç ya da çocuk yaştaki oyuncular da yetenekleriyle daha şimdiden sivriliyor. İlber Kabaoğlu da bu isimlerden bir tanesi. Yaşı henüz çok ufak olmasına rağmen yeteneklerini gösterme şansı bulan İlber Kabaoğlu kimdir? İlber Kabaoğlu 2004 yılında doğdu. Dolayısıyla sadece 14 yaşında olan Kabaoğlu, 40 kilodur ve 1.50 boyundadır. Bebeksi yüzüyle dikkat çeken genç oyuncu Saha Atölye oyunculuk atölyesi kapsamında eğitim almıştır.


Bugün Doğan Ünlüler

İlber Kaboğlu Kimdir, İlk Projesi Ne?

İstanbul’da doğan ve İstanbul’da büyüyen İlber Kabaoğlu, Nestle’nin reklam yüzü oldu. Bu proje ile birlikte sektöre giriş yapan İlber Kabaoğlu, sonrasında İçerde dizisinin çocuk karakterlerinden birini canlandırdı. Burada canlandırdığı Mustafa karakteriyle takdir topladı. Dizi, Türkiye’nin en popüler dizilerinden birisi olduğu gibi bu drum İlber Kabaoğlu’nun da sevilmesini sağladı. Oyuncunun küçük yaştan itibaren keşfedilmesi ve önemli rollerde yer almaya başlaması yıldızının da parlamasını sağladı. Öyle ki şu anda geleceğin en önemli oyuncularından birisi olarak görülen İlber Kabaoğlu, yeni projelerde de yer almaya başladı. 

Locman adlı bir sinema filminde de oynayan İlber Kaboğlu’nu bu aralar Fox ekranlarındaki Yasak Elma dizisinde izleme şansı edineceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler