Ana SayfaÜnlülerGökçe Akyıldız, "Evlenmeden önce mi hamile kaldın?" sorularına isyan etti!

İlgili Postlar

Gökçe Akyıldız, “Evlenmeden önce mi hamile kaldın?” sorularına isyan etti!

Bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Gökçe Akyıldız, sosyal medyada gündeme getirilen “Evlenmeden önce mi hamile kaldın?” sorularına isyan etti. Akyıldız, “Defolun gidin etrafımızdan.” diyerek tepkisini dile getirdi. İşte detaylar…

Gökçe Akyıldız’a yorum yağmuru

Kırgın Çiçekler dizisinde yetimhanede büyüyen lise öğrencisi Songül karakterine hayat veren ve bu rol ile tanınan genç oyuncu Gökçe Akyıldız, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında nikah masasına oturduğu eşi Mustafa Özyurt ile bebeklerini kucaklarına aldılar. Önceki gün bir erkek bebek dünyaya getiren Gökçe Akyıldız, sosyal medyada ilginç yorumlara maruz kaldı.

Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız, doğum anının fotoğrafını paylaştı!

Ne ara hamile kaldın?

Bebeği erken doğan Gökçe Akyıldız’a, sosyal medyada “Evlenmeden mi hamile kaldın?, Ne ara hamile kalıp doğurdun?, Evleneli sekiz ay oldu o zaman önceden hamile kaldı demek ki.” şeklinde yorumlar yapıldı.

Allah’tan korkmuyor musunuz, defolun gidin etrafımızdan

Gökçe Akyıldız, yapılan yorumlara sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile yanıt verdi. Bebeğinin erken doğduğu için küvezde olduğunu belirten Akyıldız, “Ahlaksız namus bekçileri. Erken doğmuş küvezde olan bebeğim hakkında o yaptığınız iğrenç yorumlarınızdan ben utanıyorum. Allah’tan da korkmuyor musunuz, acıyorum size. Defolun gidin etrafımızdan.” diye yazdı.

Gökçe Akyıldız kimdir?

Kırgın Çiçekler dizisinin Songül’ü Gökçe Akyıldız, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında sevgilisi Mustafa Özyurt ile dünya evine girmişti. Genç oyuncu, önceki gün bir erkek bebek dünyaya getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler